مركز آمار ایران:

تورم بخش صنعت ۶۴ درصد شد، جزئیات تورم زیربخش های صنعت

تورم بخش صنعت ۶۴ درصد شد، جزئیات تورم زیربخش های صنعت آچار: نرخ تورم تولیدكننده كل بخش صنعت مربوط به فصل زمستان نسبت به تورم زمستان سال ۹۶ معادل ۶۴.۶ درصد اعلام گردید.



به گزارش آچار به نقل از مركز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدكننده بخش صنعت (نرخ تورم) در فصل زمستان ۱۳۹۷ به عدد ۴۷۹.۹ رسید كه نسبت به شاخص فصل قبل (۴۲۰.۴)، ۱۴.۱ درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (۲۵۳.۶)، ۸۹.۲ درصد افزایش داشته است.
درصد تغییرات متوسط شاخص كل بخش صنعت در چهار فصل منتهی به فصل زمستان سال ۱۳۹۷ نسبت به متوسط شاخص در چهار فصل منتهی به فصل زمستان سال قبل (نرخ تورم تولیدكننده كل بخش صنعت) معادل ۶۴.۶ درصد بوده كه نسبت به تورم چهار فصل منتهی به فصل پاییز سال ۱۳۹۷ (۴۷.۳ درصد)، افزایش داشته است.
زیر بخش های زیر به ترتیب بیش ترین تأثیر را در تغییرات فصلی این شاخص داشته اند:
شاخص قیمت تولیدكننده در زیر بخش «صنایع تولید زغال سنگ پالایشگاه های نفت» با ۱۲.۶ درصد افزایش نسبت به فصل پیش از عدد ۴۷۸.۰ به ۵۳۸.۲ رسید و بیشترین تأثیر در افزایش شاخص كل فصل زمستان را داشته است. رشته فعالیت «تولید فرآورده های نفتی تصفیه شده» بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این زیر بخش داشته است.
شاخص قیمت تولیدكننده «تولید فلزات اساسی» با ۲۵.۲ رصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۳۷۰.۹) و رسیدن به عدد ۴۶۴.۴، رتبه دوم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل فصل زمستان داشته است.
رشته فعالیت های «تولید محصولات اولیه آهن و فولاد» با ۲۷.۷ درصد، «تولید محصولات اساسی آلومینیومی» با ۳۵.۸ درصد و «تولید محصولات اساسی مسی» با ۶.۲ درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته است.
در فصل مورد بررسی، شاخص قیمت تولیدكننده «تولید وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیم تریلر» با ۲۵.۲ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۳۲۱.۷) و رسیدن به عدد ۴۰۲.۷، رتبه سوم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل تولیدكننده بخش صنعت داشته است. رشته فعالیت های «تولید وسایل نقلیه موتوری» با ۲۷.۶ درصد، «تولید بدنه اتاق سازی برای وسایل نقلیه موتوری و ساخت تریلر و نیم تریلر» با ۱۴.۶ درصد افزایش نسبت به فصل قبل بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
در فصل مورد بررسی، شاخص قیمت تولیدكننده «صنایع مواد غذایی و آشامیدنی» با ۸.۱ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۳۸۸.۲) و رسیدن به عدد ۴۱۹.۷، رتبه چهارم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل تولیدكننده بخش صنعت داشته است. رشته فعالیت های «كشتار دام و طیور» با ۲۵.۳ درصد، «تولید فراورده های لبنی» با ۴.۹ درصد «آماده سازی و آرد كردن غلات و حبوبات» با ۸.۴ درصد، «تولید خوراك دام و حیوانات» با ۲۰.۳ درصد و «عمل آوری و حفاظت میوه ها و سبزی ها» با ۱۷.۰ درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
شاخص قیمت "صنایع محصولات شیمیایی" با ۱۱.۸ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۴۴۳.۲) و رسیدن به عدد ۴۹۵.۷، رتبه پنجم تأثیرگذاری در افزایش شاخص كل فصل زمستان را به خود مختص كرده است.
رشته فعالیت های «تولید مواد پلاستیكی به شكل اولیه و ساخت لاستیك مصنوعی» با ۲۰.۲ درصد، «تولید مواد شیمیایی اساسی بجز كود و تركیبات ازت» با ۶.۹ درصد، «تولید انواع رنگ و روغن جلا و پوشش های مشابه و بتانه» با ۹.۹ درصد و «تولید الیاف مصنوعی» با ۱۴.۰ درصد افزایش نسبت به فصل قبل، بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
شاخص قیمت «تولید منسوجات» با ۱۰.۹ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۳۷۶.۵) و رسیدن به عدد ۴۱۷.۵، رتبه ششم تأثیرگذاری در افزایش شاخص كل فصل زمستان را به خود مختص كرده است. رشته فعالیت های «آماده سازی و ریسندگی الیاف» با ۱۳.۹ درصد، «فرش ماشینی و موكت» با ۴.۸ درصد افزایش نسبت به فصل قبل، بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
شاخص قیمت در زیر بخش صنعتی «تولید محصولات فلزی فابریكی بجز ماشین آلات» با ۱۵.۲ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۴۲۸.۶) و رسیدن به عدد ۴۹۳.۷، رتبه هفتم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل بخش صنعت در فصل زمستان به خود مختص كرده است.
رشته فعالیت های «تولید سایر محصولات فلزی طبقه بندی نشده در جای دیگر» با ۲۷.۴ درصد، «تولید محصولات فلزی ساختمانی» با ۶.۸ درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
شاخص قیمت در زیر بخش صنعتی «تولید سایر محصولات كانی غیر فلزی» با ۴.۵ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۲۹۴.۱) و رسیدن به عدد ۳۰۷.۳، رتبه هشتم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل بخش صنعت در فصل زمستان به خود مختص كرده است. رشته فعالیت های «تولید سایر محصولات كانی غیر فلزی طبقه بندی نشده درجای دیگر» با ۱۰.۸ درصد، «تولید محصولات ساخته شده از بتن سیمان و گچ» با ۵.۸ درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
شاخص قیمت در زیر بخش صنعتی «تولید محصولات لاستیكی و پلاستیكی» با ۷.۱ درصد افزایش نسبت به شاخص فصل قبل (۵۶۵.۳) و رسیدن به عدد ۶۰۵.۵، رتبه نهم تأثیرگذاری را در افزایش شاخص كل بخش صنعت در فصل زمستان به خود مختص كرده است. رشته فعالیت های «تولید محصولات پلاستیكی بجز كفش» با ۸.۰ درصد، «تولید لاستیك رویی و تویی و روكش كردن مجدد و بازسازی» با ۳.۹ درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیش ترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشته اند.
سایر زیر بخش های صنعتی بجزء «تولید ماشین آلات اداری و محاسباتی» با اقزایش شاخص قیمت نسبت به فصل قبل همراه بوده اند و سهم های كمتری از تأثیرگذاری در تورم فصل زمستان كل بخش صنعت داشته اند.


منبع:

1398/02/14
15:29:05
5.0 / 5
5480
تگهای خبر: تولید , سنگ , صنعت , فولاد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار