رئیس مركز ملی فرش ایران خبر داد:

افزایش 3 برابری بودجه تخصیصی برای بیمه قالیبافان

افزایش 3 برابری بودجه تخصیصی برای بیمه قالیبافان به گزارش آچار رئیس مركز ملی فرش ایران اظهار داشت: بودجه تخصیصی برای بیمه قالیبافان، در سال ۹۸ حدود ۳ برابر شده و امسال تمامی فعالان حوزه فرش دستباف می توانند از بیمه قالیبافان استفاده می نمایند.



به گزارش آچار به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشته دستپاك تصریح كرد: مبحث بیمه و امنیت شغلی قالیبافان، یكی از دغدغه های اصلی وزارت صمت بوده است كه با تخصیص این میزان بودجه و ابلاغ آن به وزارت كار و سازمان تأمین اجتماعی، از سه ماهه دوم امسال به صورت قانونمند و با همكاری سازمان تأمین اجتماعی انجام می شود.
وی طرح ملی كارآفرینی و توسعه تجارت فرش دستباف را، یكی از برنامه های مركز ملی فرش ایران در پشتیبانی از تولید داخلی در سال ۱۳۹۸، دانست و خاطرنشان كرد: این طرح بعنوان یكی از طرح های اقتصاد مقاومتی وزارت صمت مورد موافقت قرار گرفته و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز، بودجه آنرا تائید كرده است.
رئیس مركز ملی فرش ایران، با اشاره به اینكه در این طرح باوجود مشكلات اقتصادی و شرایط سخت موجود به دنبال ایجاد شغل برای ۴۰ هزار نفر هستیم، اظهار داشت: در جهت این طرح، استارت آپ ها و صاحبان ایده و فكر نو، در حوزه فرش دستباف را دعوت می نماییم تا ایده های خویش را برای توسعه، تولید، فروش و صادرات فرش دستباف عرضه كنند.
دستپاك با تاكید بر مبحث آموزش در حوزه فرش دستباف، افزود: به دنبال آموزش قالیبافی نیستیم؛ چونكه این مورد وظیفه سازمان فنی و حرفه ای كشور است و در این زمینه هم تفاهم نامه ای با ما دارد. ما به دنبال آموزش های كلان مانند بازاریابی و برندینگ برای توسعه فروش و صادرات فرش دستباف هستیم.
وی، تجارت الكترونیك را از دیگر اولویت های مركز ملی فرش ایران دانست و بیان كرد: از استارت آپ ها و كسب و كارهای نوین و اینترنتی كه در زمینه فروش فرش دستباف در بازارهای داخلی و خارجی از راه دنیای مجازی و وب، بتوانند راهكار عرضه كنند، استقبال می نماییم.
رئیس مركز ملی فرش ایران به تشكیل كارگروه های فرش دستباف در استان های كشور اشاره نمود و اظهار داشت: با هماهنگی وزیر صنعت، معدن و تجارت و دستور وزیر كشور، كارگروه های فرش استان ها به ریاست شخص استاندار تشكیل شده است و این كارگروه الان جز ۵ كارگروه اول استان ها است و برنامه های سال ۱۳۹۸ با هماهنگی كامل استاندارها در حال انجام می باشد.
دستپاك در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینكه در جهت تقویت بازار داخلی و تولید فرش دستباف، مبحث فروش اقساطی فرش را در اولویت های خود قرار دادیم، افزود: صندوق كارآفرینی امید در این زمینه با ما تفاهم نامه همكاری منعقد كرده است، با یك سری بانك ها برای عرضه تسهیلات این طرح وارد مذاكره شدیم و یك سری بانك ها هم آمادگی خویش را برای این مورد اعلام نموده اند.
وی در مورد چگونگی اجرای این طرح هم اظهار داشت: در این طرح به جای عرضه تسهیلات به بافنده ها، به خریداران وام می دهیم كه این مورد سبب رونق كارگاه های فرش دستباف و رونق تولید این محصول خواهد شد.
رئیس مركز ملی فرش ایران با بیان اینكه حدود ۲۰ درصد تولید فرش دستباف صرف بازار داخلی و ۸۰ درصد مابقی صادر می شود، بیان كرد: به دنبال برگرداندن فرش دستباف به سبد خانوار ایرانی هستیم.
دستپاك همینطور خاطرنشان كرد: در گذشته، خیلی از بانك ها در قبال به امانت گذاشتن فرش دستباف به خانواده ها وام می دادند كه این مورد در یكی دو دهه اخیر كم رنگ شده است، ولی ما به دنبال احیای آن هستیم.
وی فرش دستباف را یك كالای سرمایه ای معرفی نمود و در توضیح اظهار داشت: با یك مرتبه استفاده از هر كالایی، ارزش افزوده آن كالا كم می شود، اما فرش دستباف هر چقدر بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد، ارزش افزوده بالاتری می یابد كه این جز مزیت های فرش دستباف است.

1398/03/18
13:58:01
5.0 / 5
4936
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , اینترنت , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار