رییس سازمان نظام مهندسی معدن ایران:

بخشی از نقدینگی باید جذب معدن و صنایع معدنی شود

بخشی از نقدینگی باید جذب معدن و صنایع معدنی شود آچار: بگفته رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران، از سال قبل تابحال ۶ برنامه استراتژیك و راهبردی در جهت سه محور كاری كه این سازمان در دستور كار خود قرار داده، تدوین شده است. مهمترین هدف این سازمان جذب قسمتی از ۱۸۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان در جامعه برای معدن و صنایع معدنی و همین طور ارتقای جایگاه این سازمان است.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، داریوش اسماعیلی امروز (یكشنبه) در نشست خبری خود در محل این سازمان، صحبت های خویش را با بیان خلاصه فعالیت های سازمان نظام مهندسی معدن ایران شروع كرده و اظهار داشت: انتخابات اعضای شورای مركزی جدید كه تیرماه سال قبل در تبریز برگزار گردید طبق قانون و روال خود انجام شده و ۱۱ نفر آن انتخاب شدند هرچند كه یك نفر در همان ابتدا استعفا داد اما در نهایت ۱۰ نفر كه به اتفاق آرا انتخاب شده بودند؛ در ۱۹ مهرماه ۹۷ به وزیر صمت معرفی شده و حكم ریاست سازمان توسط ریاست جمهوری صادر شد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران اعلام نمود: نخستین كاری كه شورای مركزی به آن ورود كرده، تدوین یك برنامه استراتژیك و راهبردی شش ساله برای فعالیت خود و اجرای آن بوده است. در این راستا با پیگیری های انجام شده، شركت های مختلف حضور پیدا كرده و این برنامه تدوین شد كه در نهایت گزارش ها عرضه كرده شده كه در هیأت عمومی اجلاس روز چهارشنبه (۲۳ خرداد ماه جاری) به سمع و نظر اعضای شورا خواهد رسید تا مصوب و اجرایی شود. در این برنامه، سه محور بعنوان محور كاری در نظر گرفته شده است.
وی این سه محور را صیانت از معادن و مواد معدنی، هوشمندسازی و كوشش برای جذب سرمایه گذار در بخش معدن و صنایع معدنی بیان كرد و در تشریح این سه محور اظهار نمود: در ارتباط با محور اول، عمده وظایف برعهده سازمان نظام مهندسی معدن گذاشته شده تا صورت گیرد. با عنایت به اینكه منابع معدنی تجدیدناپذیر بوده و باید برای آینده كشور حفظ شود؛ بنابراین نحوه برداشت و استفاده از آن باید مدیرت شده باشد و صیانت شود. برنامه ریزی های صورت گرفته در این زمینه این است كه فرآیند استخراج، اكتشافات و … اصلاح شده و همینطور نظامنامه ها و شیوه نامه های جدید در بخش های مختلف معدن تدوین شود.
اسماعیلی اضافه كرد: در بحث هوشمندسازی كه شعار دولت هم بوده تا آخر سال جاری به منظور شفاف سازی و تسریع در روند فعالیت سازمان در نظام مهندسی معدن ایران هوشمندسازی صورت خواهد گرفت كه در خلال آن تمام فعالیت های معدن كشور ذكر شده است كه سازمان نظام مهندسی معدن ایران از مسیر هوشمندسازی عبور خواهد نمود ازاین رو روند فعالیت در خود سازمان و همینطور رجوع كنندگانی كه با سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ارتباط هستند در زمینه ارجاع كار، پرونده ها و مسئولیت های فنی اجرا شده و روند كار سرعت خواهد گرفت.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ارتباط با سومین محور كاری این سازمان اظهار نمود: امروز بیشتر از ۱، ۸۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در كشور وجود دارد كه به هر سمتی كه حركت نماید، نابودكننده خواهد بود بنابراین بخش معدن و صنایع معدنی می تواند بخش قابل توجهی از این رقم را جذب نماید. ما بعنوان سازمان نظام مهندسی معدن ایران تصمیم داریم فعالیت هایی در این زمینه صورت گیرد تا بخشی از این سرمایه سرگردان جذب معدن و صنایع معدنی شود.
وی در ادامه اشاره كرد: ارتقای سطح سازمان نظام مهندسی معدن در این دوره بعنوان دغدغه اصلی است، چونكه جایگاه این سازمان بسیار بالاتر از شرایط فعلی است. ما برای رسیدن به این جایگاه رفیع تر دو اقدام انجام داده ایم كه شامل ایجاد و ارتقا رضایت در داخل و خارج سازمان بین رؤسا، بهره وران و رجوع كنندگان شود. از جانب دیگر ارتباطات و جلسات بسیاری با وزرای صنعت، ارتباطات، نفت، امورخارجه و… برای ارتقای این جایگاه صورت گرفته است.
اسماعیلی اظهار نمود: ۳۸ هزار عضو متخصص داریم كه این خود سرمایه بزرگی است. ۱۱۶۰ طرح اكتشاف، ۷۷۴ گواهی كشف و ۱۰۳۹ گواهی بهره برداری در سال قبل صادر گردیده است. ۱۶۹۴ مسؤول فنی اكتشاف داشته ایم كه بیشترین آن در استان كرمان بوده است. بیشتر از ۶۰۰۰ مسؤول فنی استخراج به معادن معرفی كرده ایم. ۳۳۶۵ طرح در كل كشور بررسی شده كه بیشتر از ۲۰۰۰ طرح آن از جانب وزارت صمت تأیید شده است. در سال ۹۸، ششصد دوره آموزشی در بدنه بخش معدن برگزار می شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران از برگزاری هفدهمین اجلاس بزرگ هیأت عمومی سازمان نظام مهندسی معدن ایران از ۲۱ تا ۲۳ خرداد در محمودآباد مازندران اطلاع داد و اظهار داشت: جلسه ویژه شورایعالی معادن در حاشیه اجلاس مازندران برای رفع موانع پیش روی معدنكاران استان مازندران برگزار می گردد.
وی در ارتباط با نقشه راه ۷۲ بندی معدن و صنایع معدنی بیان كرد: این نقشه با صرف ۱۰۰۰ نفر - ساعت كار تدوین شده است. كارگروه اجرای نقشه راه معدن هر هفته یك مرتبه برای رصد اجرای این سند تشكیل جلسه می دهد. نقش سازمان نظام مهندسی معدن ایران در این نقشه این است كه مسئولیت اجرای هر بند برعهده یكی از معاونت ها قرار داده شده است. ما بعنوان بخش خصوصی برای اجرای بیشتر از ۳۵ بند از این ۷۲ بند بعنوان همكار حضور داریم.
وی اشاره كرد: با اجرایی شدن بندهای نقشه راه، بیشتر از ۸۵ درصد تا ۹۰ درصد از معضلات و مشكلات معادن و صنایع معدنی ایران حل خواهد شد. در این زمینه تفاهم نامه های خیلی از جمله با شستا، صندوق بیمه فعالیت های معدنی، ایمیدرو و برخی سازمان های دیگر در جهت ارتقای سازمان و اجرای نقشه راه معدن ایران امضا كرده ایم.




منبع:

1398/03/19
14:32:22
5.0 / 5
5067
تگهای خبر: بیمه , شركت , صنعت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار