معاون وزیر صنعت اعلام كرد:

الگوی سه گانه دنیا برای پشتیبانی از صنایع

الگوی سه گانه دنیا برای پشتیبانی از صنایع به گزارش آچار معاون وزیر صنعت اظهار داشت: تلاش وزارت صمت این است كه سیاست های حمایتی خودرا به طرف صنایع پیشران به حركت در آورد تا در سال 99 سرمایه گذاران به سمت صنایع اولویت دار ترغیب شوند.


به گزارش آچار به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی اظهار داشت: طبق معمول نحوه حمایت كشوهای مختلف دنیا از صنایع مبتنی بر سه نوع الگو یا مدل است كه دسته اول كشورهای هستند كه از یكسری صنایع خاص حمایت می كنند.
وی همین طور اضافه كرد: دسته دوم كشورهای هستند كه در كار سرمایه گذار ان به هیچ وجه دخالتی ندارند و هركسی در هر رشته ای می تواند سرمایه گذاری و فعالیت كند و دولت ها فقط فضای كسب و كار را بهبود می بخشند و یكسری سیاست های افقی كشور را تنظیم می كنند.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: دسته سوم كشورهای هستند كه بصورت تركیبی كار می كنند یعنی در حین بهبود بخشی به فضای كسب و كار، اصلاح سیاست های تجاری، فناوری، مالی و ارزی در یكسری از صنایع بصورت گزینشی عمل می كنند.
زرندی افزود: مدل سوم بیش از دو مدل قبلی در دنیا دارای آثار و نتایج مثبتی است به این دلیل كه منابع و امكانات محدود و امكان رشد در تمامی صنایع بصورت یكسان وجود ندارد پس صنایعی باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند كه هم ارزش افزوده بالاتر، هم اشتغال افزایی بیشتر و هم بتوانند كشور را در رقابت های جهانی سربلند كنند و تمركز كشورهای جهان امروز بیشتر روی مدل سوم معطوف شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تلاش وزارت صمت اینكه سیاست های حمایتی خودرا به طرف صنایع پیشران به حركت در آورد تا در سال ۹۹ سرمایه گذاران به سمت صنایع اولویت دار ترغیب شوند.
معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: ظرفیت های تولیدی و خدماتی زیادی به سبب سیاست های توسعه سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت طی سال های اخیر در كشور بوجود آمده است.
زرندی اظهار داشت: با وجود تلاش وزارتخانه در هدایت سرمایه گذاران در بعضی از رشته فعالیت ها ظرفیت های ایجادشده از نیاز كشور بیشتر است و سبب شده تا برخی واحدها با حداكثر ظرفیت خود فعالیت نكنند.
این مقام مسئول در وزارت صمت در ادامه ضمن اشاره به بحران كرونا نیز اظهار داشت: كشور با مشكلاتی همچون تحریم، محدودیت های بین المللی، افت صادرات نفت، كاهش قیمت نفت و نظایر این مواجه بود كه انتشار كرونا هم مزید بر علت شده است البته این بیماری به رغم تمامی مشكلات و تهدیدها می تواند فرصت های خوبی هم در مملكت ایجاد كند.
وی در انتها اضافه كرد: لازمه كار و فعالیت در شرایط سخت كرونایی تغییر نگاه، فكر و رویكرد است كه همه باید به این مهم توجه جدی داشته باشند.


منبع:

1399/01/20
19:22:50
5.0 / 5
3275
تگهای خبر: ارز , تجارت , تحریم , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار