در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محقق شد

تولید الكل از پسماند صنایع غذایی و محصولات غذایی برای ارتقای سیستم ایمنی

تولید الكل از پسماند صنایع غذایی و محصولات غذایی برای ارتقای سیستم ایمنی به گزارش آچار رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید الكل از پسماند كارخانجات صنایع غذایی آگاهی داد و اظهار داشت: علاوه بر آن دستگاه تونل- پاك را عرضه كردیم كه با تولید آئروسول از آب شارژ شده در فضای پلاسمایی، مبادرت به ضدعفونی و میكروب زدایی سطحی از لباس و كفی و رویه كفش می كند.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا دکتر قدیر رجب زاده با اعلان اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا ویروس در کشور کلیه پتانسیل های موجود در این مرکز پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات لازم در چارچوب تیم های اجرایی و تحقیقاتی از شروع اسفند ماه سال ۹۸ آغاز شد، افزود: باتوجه به نیاز گسترده کشور به مواد ضدعفونی کننده بر پایه اتانول، این موسسه با همکاری بخش خصوصی، مبادرت به راه اندازی خط تولید اتانول از منابع ارزان و جدید نظیر پسماند کارخانجات صنایع غذایی کرد.
وی اشاره کرد: با بهینه سازی خط تولید در این واحد، ظرفیت تولید به روزانه یک تن اتانول ۹۶ درصد به روش تخمیر ارتقاء یافت.
رجب زاده، ساخت دستگاه تونل- پاک را از دیگر دستاوردهای این موسسه نام برد و اضافه کرد: این سامانه به صورت تمام اتوماتیک با تولید آئروسول (Aerosol) از آب شارژ شده در فضای پلاسمایی، مبادرت به ضدعفونی و میکروب زدایی سطحی از پوشش لباس، کفی و رویه کفش بعنوان اصلی ترین عوامل انتقال ویروس می کند.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلان اینکه این سامانه دارای سیستم "تب سنجی هوشمند" و بدون دخالت اپراتور و نمایشگر داخل و بیرون کابین جهت اطلاع نگهبان برای ورود افراد به داخل اماکن عمومی و سازمانی است، اظهار نمود: این سامانه با استقرار در درب ورودی واحدهایی که با ارباب رجوع سروکار دارند، نظیر ارگان های نظامی، دولتی، بانک ها، مجلس، شورای شهر، هتل ها، فرودگاه ها، بیمارستان ها، رستوران ها و دیگر اماکن عمومی می تواند با ضدعفونی سطوح و البسه در از بین بردن زنجیره انتقال موثر باشد.
وی با اعلان اینکه این مرکز در سال ۱۳۹۷ با مشارکت بخش خصوصی، مرکز تحقیقات و خدمات پلاسما را راه اندازی کرده است، اظهار داشت: فناوری پلاسما در زمینه های مختلف همچون کشاورزی و صنایع غذایی و پزشکی کاربردهای گسترده ای دارد. یکی از فرآورده های این مرکز، تولید آب شارژ شده در فضای پلاسمایی است که حاوی مقادیر قابل توجهی هیدروژن پراکسید و پراستیک اسید است که برمبنای مستندات سازمان جهانی بهداشت، این دو ماده خاصیت کشندگی بسیار بالایی بر ویروس ها و همچون ویروس کرونا دارند.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اضافه کرد: تابحال عملیات ضدعفونی با آب پلاسمایی در بیمارستان های مختلف مشهد و تهران و همین طور میادین تره بار تهران و نیز برخی از ساختمان های اداری به صورت رایگان انجام شده است.
رجب زاده تصریح کرد: این موسسه در امتداد ماموریت ملی خود در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه بوسیله ارائه محصولات غذایی سالم و مغذی، پروژه های متقاضی محور مختلفی را به انجام رساند که نتایج آن در صنایع غذایی مختلف عملیاتی شده است.
وی افزود: محصولات غذایی توسعه یافته در این موسسه، علاوه بر دارا بودن نقش اصلی بعنوان غذا، به سبب غنی سازی با ویتامین D با بهره گیری از فناوری نانو، میکروارگانیسم های مفید، پپتیدها و سایر ریزمغذی ها دارای خواص فراسودمند است و در نهایت موجب ارتقاء سطح ایمنی بدن در مقابله با بیماری هایی نظیر کووید-۱۹ می شود.
برمبنای اعلام موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده تولید نان سین بیوتیک با مکمل های اینولین و باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده، تولید نبات فراسودمند حاوی سویه پروبیوتیک، شکلات کم کالری و کاهنده استرس حاوی سویه پروبیوتیک را از دیگر دستاوردهای پژوهشگران این موسسه عنوان نمود و اظهار داشت: علاوه بر آن بستنی پروبیوتیک حاوی بتاگلوکان و اثر آن بر عملکرد سیستم ایمنی در بیماران مبتلا به سرطان سینه، میکرو کپسول های حاوی کلسیم و ویتامین D جهت غنی سازی چای سیاه کیسه ای، شکلات غنی شده (فراسودمند) با کلسیم، و ویتامین های D و امگا ۳ و غنی سازی نان جو با ویتامین D درون پوشانی شده و بررسی تاثیر آن بر فاکتورهای سلامت افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ همچون طرح های تحقیقاتی انجام شده در این موسسه برای ارتقاء سطح ایمنی و سلامت جامعه بشمار می رود.




منبع:

1399/03/06
23:42:13
5.0 / 5
2340
تگهای خبر: ارز , بانك , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار