یك مقام مسئول مطرح كرد:

جزئیات تهاتر مصالح ساختمانی برای تولید مسكن ارزان

جزئیات تهاتر مصالح ساختمانی برای تولید مسكن ارزان به گزارش آچار عضو هیئت مدیره انجمن تولیدكنندگان و فناوران صنعتی ساختمان از ساخت مسكن ارزان قیمت با مكانیسم تهاتری و توافق با بنیاد مسكن برای تهاتر سیمان اطلاع داد.



به گزارش آچار به نقل از مهر، علاءالدین ختایی در نشست خبری به تشریح وضعیت بخش تولید مسکن طی دو سال گذشته پرداخت و با بیان این که نرخ مصالح ساختمانی و دستمزدها در بخش ساخت و ساز مسکن روی قیمت ها تأثیرگذار بوده که باید این مساله را مدیریت نماییم، اظهار نمود: قیمت نهاده های ساختمانی نسب به سال قبل حدود ۳۵ درصد افزایش یافته است، اگر سال قبل می توانستیم قیمت مصالح را کنترل نماییم در بخش ساخت و ساز نسبت سال جاری ۳۵ درصد جلو افتاده بودیم.
وی با اشاره به تأثیرگذاری زمین و مجوزهای ساخت و ساز در قیمت تمام شده مسکن، افزود: برخی دستگاه های مسئول همچون وزارت راه و شهرسازی در ارتباط با تولید مسکن همکاری می کنند و زمین را با قیمت پایین در اختیار سازندگان و مردم قرار می دهند.
وی با یادآوری این که وزارت راه در طرح ملی مسکن این کار را انجام داده است، اضافه کرد: در تفاهم با این وزارتخانه مصالح ساختمانی ساخت ۱۰۰ هزار مسکن را به صورت تهاتری تأمین خواهیم کرد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان در ادامه به جزئیات مربوط به هزینه های ساخت اشاره نمود و اظهار داشت: دستمزدها ۳۰ درصد، مصالح ساختمانی عمومی ۳۵ درصد و مصالح ساختمانی پایه (میلگرد و سیمان) ۲۵ درصد هزینه ساخت و ساز مسکن هستند.
ختایی راهکار کاهش هزینه های تولید مسکن را تأمین مصالح ساختمانی به صورت تهاتر اعلام و افزود: الان ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت کارخانه های تولید مصالح ساختمانی خالی است که می توانیم با تأمین مواد اولیه از این پتانسیل برای تولید نهاده های ساختمانی ارزان قیمت و با نرخ ثابت استفاده نماییم. مهم ترین نتیجه عملیاتی شدن این برنامه ساخت مسکن با قیمت های مناسب و ارزان در مقایسه با نرخ های کنونی است.
وی با اشاره به استقبال کارخانه های تولید مصالح ساختمانی از این برنامه، اظهار نمود: با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم برای تهاتر سیمان بعنوان یکی از مصالح ساختمانی پایه به تفاهم رسیده ایم.
وی تصریح کرد: با استفاده از چنین ظرفیت هایی شاهد جهش فروش در صنعت ساختمان و به دنبال آن فعال شدن حدود ۲۰۰۰ خدمات در رابطه با این حوزه خواهیم بود.

1399/05/01
21:21:09
5.0 / 5
2264
تگهای خبر: ارز , تولید , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار