تشدید محدودیت هند برای واردات مس و آلومینیوم از چین

تشدید محدودیت هند برای واردات مس و آلومینیوم از چین به گزارش آچار هند سرگرم برنامه ریزی برای تشدید كنترل واردات مس و آلومینیوم و طراحی سیاستهایی برای محدودیت واردات از چین و سایر كشورهای آسیایی به منظور پشتیبانی از تولیدكنندگان داخلی است.



به گزارش آچار به نقل از ایسنا، منابع آگاه دولتی به رویترز اعلام کردند هند بزودی و در گام نخست تشدید کنترلهای وارداتی، از واردکنندگان درخواست خواهد نمود اطلاعات خویش را به ثبت رسانده و برای واردات مس و آلومینیوم مجوزهای ویژه دریافت نمایند.

وزارت معادن فدرال هند در نامه ای که اواخر ماه گذشته به وزارت بازرگانی هند نوشت، اعلام نمود تشدید کنترل واردات، کوشش برای خودکفایی اقتصادی را هدف گرفته است. این اظهارات به تلاش دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند برای کاهش واردات و افزایش صادرات محصولات ارزش افزوده اشاره دارد.

در نامه وزارت معادن هند آمده است: هدف از این سیستم داشتن اطلاعات مناسب برای امکان مداخله مناسب دولت می باشد.

منابع دولتی گفته اند هدف از تشدید کنترل واردات، افزودن واردات مس و آلومینیوم به لیست محصولات دارای محدودیت است که واردکنندگان را ملزم می کند برای واردات هر کدام از اقلام لیست مذکور، مجوز دولت را دریافت نمایند.

چین، ژاپن، مالزی، ویتنام و تایلند در بین صادرکنندگان بزرگ مس به هند بوده و ۴۵ درصد از واردات مس این کشور به ارزش پنج میلیارد دلار در سال مالی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ را به خود اختصاص دادند.

هند مکانیزم مشابهی برای واردات آلومینیوم دارد که عموما از چین وارد می شود.

بی کی بهاتیا، یکی از دبیران کل فدراسیون صنایع معدنی هند که بزرگترین لابی معدنی این کشور است، به رویترز اظهار داشت: چین بزرگترین تهدید برای صنعت آلومینیوم هند است.

از آوریل حدود ۵۸ درصد از تقاضای هند برای آلومینیوم از راه واردات قراضه تأمین شده که ۲۲ درصد ارزانتر از آلومینیوم اولیه تولید داخل بوده است.

طبق آمار دولتی، هند در سال مالی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ به ارزش ۴.۴ میلیارد دلار آلومینیوم وارد کرده که چین بزرگترین تأمین کننده آن بوده و به ارزش بیشتر از یک میلیارد دلار صادرات آلومینیوم داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، به دنبال درگیری مرگبار نیروهای نظامی چین و هند در منطقه مرزی مورد مناقشه در هیمالیا که در ژوئن روی داد، هند محدودیتهای تجاری و سرمایه گذاری ضد شرکتهای چینی را به میزان فزاینده ای افزایش داده است.





منبع:

1399/06/21
10:50:14
5.0 / 5
1897
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , اقلام , بازرگانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار