رییس اتاق بازرگانی ایران:

ارز ترجیحی باید مهر 1397 حذف می شد

ارز ترجیحی باید مهر 1397 حذف می شد رئیس اتاق بازرگانی ایران می گوید دولت قبل هیچ اعتنایی به پیشنهادات بخش خصوصی در ارتباط با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نکرد و همین مبحث هزینه اصلاحات امروز را بالا برد.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، غلامحسین شافعی در جلسه ای مشترک با وزیر اقتصاد، اظهار نمود: اتاق بازرگانی در مهر ماه سال ۱۳۹۷ یعنی تنها چند ماه بعد از اجرایی شدن طرح ارز ۴۲۰۰ تومانی در نامه ای به دولت، نتایج بررسی های خویش را به شکل دقیق عرضه و راهکارهایی را برای تغییر سیاست ها بیان کرد.
به نقل از ایشان، در همین نامه بخش خصوصی پیشنهاد کرده بود که ارز ترجیحی حذف شود اما با نادیده گرفتن این پیشنهادات، عملا اصلاحات ارزی به سالجاری موکول شد و بنابراین هزینه تغییرات برای دولت افزوده شده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه مجموعه های دولتی صدای بخش خصوصی را نمی شوند، بیان نمود: در دولت گذشته بخش خصوصی بارها در ارتباط با موضوعات مختلف نظرات و پیشنهادات خویش را عرضه داد اما متاسفانه اغلب نسبت به این پیشنهادات واکنشی سازنده دیده نشد و همین مبحث برخی تغییرات در اقتصاد ایران را دشوار کرد.
شافعی خطاب به وزیر اقتصاد اظهار داشت: در دولت جدید هم گاها ما می بینیم که با وجود عرضه پیشنهادات به وزارت خانه های مختلف، توجه چندانی به بخش خصوصی نمی گردد و ازاین رو از وزیر اقتصاد بعنوان رئیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی انتظار می رود که مقدمات انتقال نظرات اتاق بازرگانی و توجه به آنها را دولت فراهم آورد.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ تومانی از بهار سال ۱۳۹۷ و همزمان با آغاز تحریم های تازه آمریکا ضد ایران اجرایی شد. دولت وقت این ارز را به واردات کالاهای اساسی اختصاص داد تا قیمت آنها افزایش جدی پیدا نکند، هرچند در سالهای گذشته قیمت این محصولات هم افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است. از چند روز قبل، دولت سیزدهم برنامه جدید خود برای اصلاح نظام یارانه ای کشور را کلید زده و در همین راستا ارز ترجیحی برخی کالاها حذف شده و در مقابل یارانه نقدی پرداختی به مردم به ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
دولت اعلام نموده که بعد از دو ماه، کالابرگ الکترونیکی برای پشتیبانی از مردم فعال خواهد شد.




منبع:

1401/02/29
14:05:13
0.0 / 5
484
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازرگانی , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار