معاون وزیر صنعت؛

وام نوسازی برای متقاضیان

وام نوسازی برای متقاضیان به گزارش آچار معاون وزیر صنعت اظهار داشت: از ۵۶۰۰ واحد صنعتی كه برای دریافت تسهیلات نوسازی ثبت نام كرده اند، تنها ۱۴۰ واحد صنعتی موفق به دریافت تسهیلات شده اند.


به گزارش آچار به نقل از مهر، محسن صالحی نیا در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از ثبت نام۵۶۰۰ واحد صنعتی برای دریافت تسهیلات نوسازی و بازسازی اطلاع داد و اظهار داشت: تنها ۱۴۰ واحد موفق به دریافت تسهیلات شده اند. این در شرایطی است كه ۴۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به این ۱۴۰ واحد پرداخت شده كه نسبت به پیش بینی ما در ابتدای سال رقم بسیار پایینی است.معاون وزیر صنعت اضافه كرد: ۴۱ هزار و ۷۰۰ درخواست برای دریافت این تسهیلات ارائه شده كه ۲۲ هزار مورد مصوب و به بانكها معرفی شده و ۲۰ هزار واحد موفق به دریافت تسهیلات ۱۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی شده اند.وی خاطرنشان كرد: ۵ هزار میلیارد تومان از محل مازاد درآمد هدفمندی یارانه ها به رونق تولید و اشتغال و اجرای طرح های ایجادی، توسعه ای و نوسازی تخصیص یافته است.صالحی نیا، در مورد قراردادهای خودروسازان داخلی با شركای خارجی و تاخیر در اجرای آنها اظهار داشت: سایپا و سیتروئن حدود دو ماه از برنامه عقب هستند و به حای اردیبهشت، در تیرماه خودرو سیتروئن C۳ را عرضه می كنند. در بحث قرار داد ماموت با فولكس واگن هم همكاری ها با قطعه سازان شروع شده و كارهای خط تولید و رنگ در حال انجام می باشد و در شهریور ماه سال آینده احیانا محصولات فولكس واگن وارد خطوط تولید در ایران می گردد.وی ادامه داد: امسال تا به امروز بیش از ۱ میلیون و ۴۱۰ هزار خودرو تولید كردیم و تا انتهای سال این آمار به ۱ میلیون و ۵۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید؛ در عین حال، ا در مورد بسته پشتیبانی از قطعه سازان، كه به دنبال نوسانات ارزی تدارك دیده شده است و روز گذشته هم در این خصوص جلسه داشتیم و كارهایی انجام شده است. در هفته جاری در بورس، اوراقی منتشر می گردد تا بتوان نقدینگی تولید كرد.وی تصریح كرد: در ۱۰ ماهه سال ۹۶ تا به امروز، ۱۶ هزار و ۳۰۰ مجوز فعالیت در بخش صنعت صادر شده كه بر مبنای پیشرفت فیزیكی تمدید می شوند. او همینطور اعلام نمود آمار تولید خودرو تا آخر سال به ۱ میلیون و ۵۵۰ هزار دستگاه می رسد؛ البته در ده ماهه سال جاری تا به امروز در بخش صنعت ۱۶هزار و ۳۰۰ مجوز فعالیت صادر كرده ایم كه این مجوزها بر مبنای پیشرفت فیزیكی تمدید می شوند و مجوز بهره برداری می گیرند؛ ضمن اینكه در كشور میل به سرمایه گذاری وجود دارد و این پتانسیل كاملا مشهود است.صالحی نیا اضافه كرد: طرح هایی در مورد اصلاح تولید داریم كه باید در حوزه قطعه سازی برای اجرای آن هزینه نماییم. هم اكنون حدود ۶ میلیارد ظرفیت سرمایه گزاری در این حوزه وجود دارد. ضمنا قول دادیم در بخش ارز برای فن آوری های خاص كمكی به قطعه سازان با استفاده از نرخ ارز مبادله ای شود.معاون وزیر صنعت در مورد عمق داخلی سازی پژو ۲۰۰۸ در پاسخ به یكی از خبرنگاران اظهار داشت: بر مبنای لیستی كه ما داریم حدود ۲۲ درصد این خودرو داخلی سازی شده است و تا اواخر ماه به ۳۰ درصد خواهد رسید. تا جایی كه در جریانم، پژو ۳۰۱ هم به صورت آزمایشی تولید شده و برای تست ها رفته است. در سال آینده این خودرو با بیش از ۵۰ درصد داخلی سازی به بازار می آید. پژو ۲۰۸ هم با همین شرایط تولید خواهد شد؛ البته تولید پژو ۲۰۰۸ از برنامه عقب است و حدود ۲۲۰۰ دستگاه از آن تولید شده. اما در سال آینده برنامه متفاوت می باشد و این عقب ماندگی جبران خواهد شد.
وی نقش بورس كالای ایران در بازار فولاد اشاره نمود و اظهار داشت: دادوستد محصولات فولادی از سال ۸۳ وارد بورس شده است و روش عرضه، تقاضا و رقابت، همه در بورس كالا شفاف و مشخص شده است و ما بعنوان متولی بخش صنعت می توانیم با عنایت به شفافیت بورس، تصمیمات مناسب را برای تنظیم بازار اتخاذ نماییم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: بدین سان فولادسازان مواد را در بورس عرضه می كنند و واحدهای مصرف كننده فولاد هم با استفاده از این بازار نیازشان را تامین می كنند و اعتقاد ما براین است كه بورس كالا به وجود آورنده شفافیت در بورس بازار فولاد بوده است.
صالحی نیا در ادامه با اشاره به اینكه ارزش افزوده بخش صنعت در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ حدود ۶.۵ درصد افزایش داشته است، عنوان كرد: ارزش افزوده بخش صنعت در شش ماهه اول امسال حدود ۴.۵ درصد بود و تا آخر سال به ۵.۵ خواهیم رسید، این شاخص در فصل اول سال ۵.۵ درصد و فصل دوم ۳.۹ درصد بود.
وی اضافه كرد: حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان در ۹ ماهه امسال تسهیلات به بخش صنعت پرداخت گردید كه با عنایت به میزان تسهیلات پرداختی مدت مشابه پارسال( حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان) افزایش ۸ درصدی داشت، بر مبنای پیش بینی ها این رقم تا آخر سال به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون وزیر صنعت اظهار نمود: ۸۴.۵ درصد تسهیلات پرداختی بخش صنعت برای تامین سرمایه در گردش بوده است، حدود ۷ درصد در بخش تولید و حدود ۴.۵ درصد برای بخش توسعه و نوسازی بوده است.
صالحی نیا اظهار داشت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶ هزار و ۶۰ واحد در حوزه های مختلف جواز تاسیس صادر شد كه با عنایت به میزان جوازهای تاسیس صادره در مدت مشابه سال گذشته (۱۳ هزار و ۶۰ فقره) افزایش ۱۹ درصدی داشته است، كه نشانگر امید به سرمایه گذاری در كشور است. در ۱۰ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۶۵۰ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده است كه با عنایت به آمار مدت مشابه پارسال( ۴ هزار و ۴۰۰ مورد) افزایش ۵.۵ درصدی داشت.
وی اضافه كرد: جوازهای تاسیس صادره در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۲۱.۵ درصدی اشتغال، ۱۹ درصدی تعداد و ۱۶ درصدی سرمایه نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشت. پروانه های بهره برداری صنعتی در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۵.۵ درصدی تعداد، ۱۷ درصدی اشتغال و ۱۷ درصدی سرمایه داشته است.
 

1396/12/07
15:13:55
5.0 / 5
5888
تگهای خبر: ارز , بازار , تولید , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار