با حضور مدیر اجرایی VDW صورت گرفت

برگزاری نشست خبری معرفی تور جهانی EMO هانوفر 2017

برگزاری نشست خبری معرفی تور جهانی EMO هانوفر 2017 EMO 2017 در شهر هانوفر آلمان برگزار شده و اتحادیه تولیدكنندگان ماشین‌ ابزار و ماشین‌ آلات فلزكاری آلمان (VDW) این نمایشگاه را هر دو سال یكبار با همكاری شركت مسه هانوفر برگزار می‌كنند.


در این نشست، كه محل برگزاری آن هتل پارسیان آزادی بود، غلامرضا سلیمانی عضو هیات‌مدیره و معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك‌های صنعتی، ویلفرد شافر، مدیر اجرایی اتحادیه تولیدكنندگان ماشین‌ابزار و ماشین‌آلات فلزكاری آلمان (VDW)، عبدالرضا پروین رییس هیات‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران (ستصا) و یونس اكبرپور پایدار، رییس انجمن ماشین‌سازان و قطعه‌سازان تبریز حضور داشتند.  
EMO 2017 از بیست و هفتم شهریور تا اول مهر سال جاری، در شهر هانوفر آلمان برگزار می‌شود. اتحادیه تولیدكنندگان ماشین‌ابزار و ماشین‌آلات فلزكاری آلمان (VDW) این نمایشگاه را هر دو سال یكبار با همكاری شركت مسه هانوفر برگزار می‌كند. 
 هانوفر 2017، در بزرگ‌ترین مكان نمایشگاهی جهان همه طیف‌های فلزكاری را به نمایش می‌گذارد؛ از جمله ماشین‌ابزار، ابزارهای دقیق، قطعات جانبی اتوماسیون، ماشین‌های پردازش لوله و سیم، ماشین فرم‌دهی، ماشین ابزارها به منظور كاربردهای حرارتی، الكتروشیمیایی و سایر گزینه‌های ماشین‌كاری، نرم‌افزار برای تمام طیف‌های فناوری تولید، سیستم‌های كنترل، سیستم‌های مدیریت كیفیت، روباتیك و اتوماسیون، گردش مواد و فناوری انبارداری، ابزارهای الماسه، تجهیزات اوزان و مقیاسات، ماشین‌آلات و دستگاه‌ها و قالب‌ها.
 
تمركز بر متصل كردن سیستم‌ها
 
در نشست خبری EMO هانوفر 2017، ویلفرد شافر، مدیر اجرایی VDW، تمركز این نمایشگاه را بر معرفی «سامانه‌هایی برای ماشین‌های هوشمند» اعلام كرد و گفت: در این رویداد تولیدكنندگانی از سراسر جهان راه‌حل‌ها و خدمات خود را با شعار «متصل كردن سیستم‌ها به منظور تولید هوشمند» ارائه می‌دهند.
وی ادامه داد: نمایشگاه EMO هانوفر، تنها مهم‌ترین محل ملاقات بین بازیگران فعال در عرصه فلزكاری، اعم از تولیدكنندگان و مصرف‌كنندگان نیست، بلكه به صورت سنتی مجمعی برای ارائه نوآوری‌ها و معرفی روندهای جدید است. 
شافر، یكی از امور مهم در EMO هانوفر 2017 را فناوری IT و دیجیتال دانست و افزود: تولیدكنندگان در این نمایشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای خود در زمینه اینترنت اشیا در حوزه ماشین‌آلات و ابزار تولید می‌پردازند. 
 
مدیر اجرایی VDW، با اشاره به افزایش كمی تعداد غرفه‌ها در نمایشگاه پیش‌رو گفت: در هانوفر 2017 تولیدكنندگانی از اروپا، آسیا و آمریكا حضور دارند. 
وی ادامه داد: بسیاری از شركت‌كنندگان در نمایشگاه فلزكاری هانوفر، آخرین دستاوردها و نوآوری‌های خود را در این رویداد به نمایشگاه می‌گذارند. 
شافر با اشاره به وسعت زیاد نمایشگاه گفت: سازندگان انواع نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای حوزه تولید، كنترل كیفیت و انبارداری، ابزارهای و سیستم‌های سنجش، ماشین‌آلات و ابزارهای كوچك و بزرگ، همچنین دستگاه‌های ویژه تولید انبوه و انواع روبات‌ها و به طور كلی همه مراحل زنجیره ارزش مورد نیاز تولیدكنندگان در EMO حضور دارند. 
مدیر اجرایی VDW، ادامه داد: از جمله موضوعاتی كه EMO هانوفر 2017 روی آن تمركز ویژه دارد ارائه روش‌ها و نوآوری‌هایی در مورد استخراج، تحلیل و تفسیر داده‌های مربوط به دستگاه‌ها و ابزارهای تولید است به گونه‌ای كه امكان به هم متصل كردن آنها و ایجاد ساختار جدید به منظور بهینه‌سازی فرایند تولید وجود داشته باشد. 
به گفته وی، چنین تغییراتی به نگهداری بهتر از ماشین‌ها، كاهش هزینه‌ها و زمان تولید و افزایش بهره‌وری صنایع كمك می‌كنند. 
این فعال بخش خصوصی آلمان، با اشاره به برگزاری برنامه‌های جانبی در EMO هانوفر 2017، بیان كرد: كنفرانس‌های جداگانه برای بررسی بازارهای آمریكا، مكزیك و هند و همایش‌های ویژه معرفی آخرین نوآوری‌ها در حوزه قالب‌سازی و تكنولوژی‌های تولید از جمله این برنامه‌ها هستند. 
شافر گفت: همچنین در هانوفر 2017 غرفه مشتركی به منظور ارائه نوآوری‌های مربوط به ماشین‌آلات صنایع هوا و فضا وجود خواهد داشت و از سوی دیگر برای نخستین بار برنامه‌هایی برای حمایت از استارت‌آپ‌ها برگزار می‌شوند. 
 
مدیر اجرایی VDW، تنظیم دیدارهای B2B میان تولیدكنندگان و بازدیدكنندگان را از دیگر برنامه‌های EMO دانست و افزود: انتظارات موجود از اقتصاد ایران برای سال 2017 مثبت است و انتظار می‌رود سرمایه‌گذاری در این كشور افزایش یابد به همین دلیل صنایع ایرانی می‌توانند ضمن بازدید از هانوفر 2017، برای نوسازی ماشین‌آلات خود برنامه‌ریزی كنند. 
 
حمایت از صنایع برای حضور در نمایشگاه‌ها
 
در بخش دیگری از این نشست خبری، غلامرضا سلیمانی عضو هیات‌مدیره و معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك‌های صنعتی با اشاره به اجرای دو طرح خوشه‌های صنعتی و نظام پیمانكاری فرعی در كشور گفت: این طرح‌ها به منظور حمایت از واحدهای اقتصادی فعال در شهرك‌های صنعتی اجرا می‌شوند. 
وی افزود: اكنون حدود 80 هزار واحد تولیدی در شهرك‌های صنعتی وجود دارد كه بیش از 40 هزار واحد آن به بهره‌برداری رسمی رسیده‌ و دولت به منظور كمك به توسعه فناوری‌ها و روابط بین‌المللی آنها، حمایت از بنگاه‌های اقتصادی را به منظور حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی در دستور كار قرار داده است.  
سلیمانی با اشاره به فراز و فرودهای روابط تجاری ایران و آلمان گفت: پس از برجام دو كشور بر افزایش روابط اقتصادی و تجاری تاكید دارند و آلمان می‌تواند در زمینه تامین تكنولوژی و آموزش كمك‌های ویژه‌ای را به صنایع ایرانی ارائه كند. 
 
عضو هیات‌مدیره سازمان صنایع كوچك و شهرك‌های صنعتی، با اشاره به حضور یك ماهه نمایندگان 25 واحد صنعتی ایران در آلمان به منظور آموزش و خرید تكنولوژی‌های مدرن در سال گذشته گفت: در پایان این پروژه، قراردادهایی به ارزش 12 میلیون یورو میان شركت‌های ایرانی و آلمانی منعقد شد و با توجه به موفقیت‌آمیز بودن طرح، در سال جاری نیز 25 بنگاه از صنایع مختلف و 19 واحد صنعتی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر به منطور سفر به آلمان برگزیده شده‌اند. 
 
امكان تولید مشترك شركت‌های ایرانی و آلمانی
 
عبدالرضا پروین، رییس هیات‌مدیره انجمن ستصا نیز در بخشی از نشست خبری EMO هانوفر 2017 با اشاره به شكل‌گیری بسیاری از صنایع ایرانی با مشاركت آلمانی‌ها گفت: دو كشور از سابقه‌ای دیرینه در حوزه‌های اقتصادی و تجاری برخوردارند و در بسیاری از سال‌های پس از انقلاب نیز آلمان بزرگ‌ترین صادركننده اروپایی به ایران بوده و صنایع مختلفی به كمك این كشور توسعه یافته‌اند. 
وی افزود: با وجود آسیب شدیدی كه تحریم‌ها به روابط تجاری دو كشور وارد كرد، اكنون ایران و آلمان فرصت ویژه‌ای برای ترمیم این روابط در اختیار دارند و این موضوع در دستور كار دولت‌ها نیز قرار دارد. 
رییس هیات‌مدیره انجمن ستصا ادامه داد: شركت‌های آلمانی می‌توان با استفاده از ظرفیت بالای بازار كشور و منطقه، انرژی و نیروی كار ارزان در ایران و همچنین قانون حمایت از سرمایه‌گذاری‌های خارجی، به تولید مشترك با بنگاه‌های ایرانی روی بیاورند. 
 
بهره‌گیری از فرصت برجام برای ورود تكنولوژی
 
یونس اكبرپور پایدار، رییس انجمن ماشین‌سازان و قطعه‌سازان تبریز یكی دیگر از سخنرانان نشست خبری EMO هانوفر 2017 بود.
وی با اشاره به نیاز صنایع ایران به نوسازی ماشین‌آلات و ابزارهای تولید گفت: باید از فرصت برجام برای ورود تكنولوژی‌های جدید بهره گرفت. 
این فعال اقتصادی بیان كرد: در ایران همچنین ظرفیت بالایی برای تولید مشترك به منظور تامین نیاز بازار داخلی و همچنین صادرات به كشورهای منطقه وجود دارد. 
وی در پایان خواستار رفع محدودیت‌های مربوط به اخذ ویزای آلمان برای تولیدكنندگان ایرانی شد. 
1396/04/12
13:24:00
5.0 / 5
5713
تگهای خبر: تكنولوژی , ماشین ابزار , ماشین آلات , ابزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار