عضو اتحادیه تولید و صادرات پوشاك:

بازار پوشاك جایی برای گرانی ندارد، دلار ۴۲۰۰ تومانی بدهید

بازار پوشاك جایی برای گرانی ندارد، دلار ۴۲۰۰ تومانی بدهید آچار: عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاك ایران معتقد می باشد با عنایت به تك نرخی شدن ارز، باید قیمت پوشاك وارداتی كاهش یابد. همینطور باتوجه به اینكه بازار پوشاك جایی برای گرانی ندارد، نیاز ارزی تولیدكنندگان باید تامین گردد.


مجید نامی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تولید، واردات و صادرات پوشاك در سال جاری، اظهار نمود: ادامه سیاست ارز دولت در ارتباط با تك نرخی شدن ارز باید باثبات همراه باشد و علی رغم واقعی بودن آن سالانه با رشد منطقی همراه شود؛ مساله ای كه می توان ثبات را در بخش های مختلف تولید، واردات و صادرات تولید كند.

وی ادامه داد: با عنایت به نرخ تورم، نرخ ارز باید سالانه در طول یك روند منطقی با افزایش همراه شود نه این كه یك شبه شاهد افزایش ناگهانی قیمت ارز باشیم و فعالیت كلیه بخش های تجاری و تولیدی با مشكل روبرو شود.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاك ایران با بیان این كه بازار پوشاك كشش افزایش قیمت را ندارد، خاطرنشان كرد: متاسفانه قدرت خرید مردم پایین است و تولیدكننده هم نمی تواند افزایش قیمت را در دستور كار قرار ندهد؛ ازاین رو فقط از حاشیه سود خود كم كرده تا در بازار به حیات خود ادامه دهد.

نامی اضافه كرد: سالانه شاهد افزایش قیمت حامل های انرژی هستیم و در كنار آن افزایش قیمت مواد اولیه، ماشین آلات، حقوق كارگران و تورم را هم شاهد هستیم؛ ازاین رو تولیدكننده نمی تواند با عدم افزایش قیمت به حیات خود ادامه دهد، حال در كنار این اتفاقات كاهش قدرت خرید مردم را هم اضافه كنید و از وضعیت بازار آگاه شوید.

وی با اشاره به این كه پیش از اتخاذ سیاست ارزی دولت در خصوص تك نرخی شدن ارز افرادی كه به صورت غیرمجاز در حوزه پوشاك فعالیت و كالاهای قاچاق به كشور وارد می كنند دوست دارند كه قیمت ها در بازار افزایش یابد، اظهار نمود: با عنایت به این كه ارز ۴۲۰۰ تومانی به فعالان غیرمجاز تعلق نمی یابد آنها دوست دارند كه قیمت پوشاك در بازار افزایش پیدا كند، چراكه ارز را به صورت آزاد از بازار با قیمتی بالاتر تهیه می كنند.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاك ایران با تاكید بر این كه قیمت پوشاكی كه به صورت رسمی وارد می گردد باید كاهش یابد، اظهار داشت: افرادی كه به صورت قانونی پوشاك به كشور وارد می كنند هیچ دلیلی برای افزایش قیمت ندارند، چون كه به آنها دلار ۴۲۰۰ تومانی تعلق می گیرد و این در شرایطی است كه پیش با استفاده از سامانه سنا مشابه بازار آزاد به آنها ارز داده می شد.

وی با بیان این كه باید به میزان كافی ارز در اختیار تولیدكنندگان برای تامین مواد اولیه قرار گیرد، تصریح كرد: باید مواد اولیه مورد نیاز در صنعت پوشاك اعم از الیاف، پارچه در اختیار تولید كنندگان باشد و علاوه بر این بتوانند ماشین آلات مورد نیاز كارخانجات را تهیه كنند. پیش از این واردات با قیمت ارز مبادلاتی ۳۷۰۰ تومانی انجام می شد اما هم اكنون این رقم به ۴۲۰۰ تومان افزایش یافته و قیمت مواد اولیه و ماشین آلات باعث افزایش قیمت برای كلیه صنایع خواهد شد و به تولید كنندگان فشار خواهد آورد.

به گزارش آچار به نقل از ایسنا، بعد از سیاست تك نرخی شدن ارز توسط دولت از بیستم فروردین ماه سال جاری تامین ارز ۴۲۰۰ تومانی مورد نیاز برای تولیدكنندگان در حوزه پوشاك بعنوان یكی از دغدغه ها بدل شده و فعالان این حوزه خواهان این هستند كه ارز مورد نیاز آنها به میزان كافی تامین گردد.

گفتنی است، بازار پوشاك در فصل بهار با آمدن لباس های بهاره رونق دوباره گرفته و از رفت و آمد نسبتا زیادی برخوردار شده است. این در شرایطی است كه فروشندگان به بهانه نوسانات ارز، قیمت انواع پوشاك بخصوص پوشاك وارداتی را حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داده اند.

اما رئیس اتحادیه پوشاك از ورود و توسعه كالای وارداتی در صنعت پوشاك انتقاد نمود و اظهار داشت كه در زمینه پوشاك، افزایش قیمت جایی ندارد و امكان احتكار نیست اما با تخلفات به صورت جدی برخورد می گردد.




1397/02/14
14:04:26
5.0 / 5
5917
تگهای خبر: ارز , بازار , تولید , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار