رئیس سازمان عشایری:

عشایر نگران تامین نهاده های دامی نباشند

عشایر نگران تامین نهاده های دامی نباشند آچار: رئیس سازمان عشایری كشور اظهار داشت: عشایر نگران تامین نهاده های دامی نباشند.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، كرمعلی قندالی در جمع خبرنگاران اظهار نمود: هم اكنون نهاده به اندازه كافی وجود دارد و نهاده به اندازه كافی و با قیمت مناسب در اختیار جامعه عشایری قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینكه قرار بر این بود تا طی تیر ماه سال جاری سرشماری جمعیتی از عشایر این استان صورت گیرد، افزود: اما از آنجاییكه این امر باید به صورت الكترونیكی انجام می شد، زیرساخت های لازم هم فراهم نبود سرشماری جمعیت عشایر در تیرماه سال جاری انجام نشد.
وی اظهار نمود: بر همین مبنا سامانه ای تعریف شد كه در آن سامانه اطلاعات مكانی، اجتماعی، فرهنگی و... افراد جمع آوری شده است و در تیرماه سال آینده با روشی جدید و با استفاده از این اطلاعات سرشماری افراد انجام می گردد.
قندالی درباره واگذاری ایل راه های عشایری هم بیان كرد: واگذاری ایل راه های عشایری مطلقا ممنوع می باشد اما متاسفانه طی سالیان گذشته به این مورد توجه جدی نشده است.
وی خاطرنشان كرد: برای حل این مشكل از سال ۹۲ نقشه ایل راه های عشایری كشور مصوب و تهیه شد و از حدود ۶۶ هزار كیلومتر ایل راه نقشه برداری شده است كه باید اطلس ایل راه های كشور تهیه شود كه با تهیه آن تجاوز به ایل راه های كشور به صورت مطلق ممنوع می گردد.
وی درمورد اسكان عشایر هم توضیح داد: سازمان عشایری هیچ برنامه و سیاستی برای اسكان جمعیت عشایری ندارد و اگر این امر صورت می گیرد به صورت خودجوش است.
رئیس سازمان عشایری با اشاره به این سازمان ساخت كانون های اسكان خودجوش عشایر را برای بازه زمانی پنج تا ۱۰ سال برنامه ریزی نموده است، اظهار داشت: یكی از عللی كه سبب شده تا ساخت این كانون ها با تاخیر صورت گیرد این است كه در ابتدا به مبحث تولید و اشتغال جمعیت عشایری توجه ویژه داشته ایم.
به قول وی، ۴۵۰ كانون اسكان هدایتی در كشور وجود دارد.
ایشان در ادامه به پدیده خشكسالی اشاره نمود و اظهار داشت: در كشور بین دام و مرتع تعدال وجود ندارد اما بیشترین تعادل میان دام عشایری و مرتع است.
وی تصریح كرد: جمعیت عشایری جزء گروه هایی بودند كه امسال چالش جدی برای تامین آب نداشتند و امسال برای حل این مشكل ۹۰ دستگاه تانكر آبرسانی به ناوگان حمل آب عشایری كشور افزوده می گردد.
قندالی خاطرنشان كرد: علاوه بر آن ۱۲۰ دستگاه كمك دار هم مجهز به تانكر ۵۰۰ لیتری آب می گردد.
وی جمعیت عشایری كشور را یك میلیون و ۲۰۰ هزار نفر با ۲۱۳ خانوار اعلام نمود.



1397/06/22
16:45:46
5.0 / 5
5900
تگهای خبر: تولید , دستگاه , قیمت , متر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار