معاون وزیر راه خبر داد:

توزیع ۳۰۰هزار حلقه لاستیك میان رانندگان وكامیونداران تا آخر سال

توزیع ۳۰۰هزار حلقه لاستیك میان رانندگان وكامیونداران تا آخر سال به گزارش آچار رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، با اشاره به اینكه سالانه ۱۳۰ هزار حلقه لاستیك در ناوگان باری كشور مصرف می شود، اظهار داشت: تا آخر سال ۳۰۰ هزار حلقه میان رانندگان توزیع خواهد شد.



به گزارش آچار به نقل از مهر، عبدالهاشم حسن نیا در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته با اشاره به اینكه ۹۰ درصد حمل و نقل بار كشور به صورت جاده ای انجام می شود، به رسیدگی سازمان راهداری به مشكلات و مسائل رانندگان اشاره و خاطرنشان كرد: كارگروهی برای رسیدگی به وضع رانندگان بوجود آمده است و باآنكه برخی مشكلات این قشر و صنف كامیون داران به بخش راه و شهرسازی منحصر نیست و سایر سازمان ها هم باید همكاری كنند، اما در حال رسیدگی به این مشكلات هستیم.
وی افزود: ۲۲ هزار فقره شكایت از جانب رانندگان از شركت های حمل و نقلی با استفاده از سامانه های ۱۴۱ به سازمان راهداری واصل شده كه نشان داده است رابطه رانندگان با شركت های حمل و نقلی چندان مناسب نمی باشد. این سازمان به ۸۹ درصد شكایت ها رسیدگی كرده و مابقی شكایات هم در دست بررسی هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه كرد: ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معوقات بیمه رانندگان است كه باید با همكاری دولت تسویه شود. همینطور ۷۵۰ هزار راننده تحت پوشش بیمه تكمیلی قرار دارد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یكی دیگر از مشكلات صنف رانندگان كامیون را كمبود اقلام مصرفی خصوصا لاستیك دانست و اظهار داشت: تابحال ۳۵۰۰ حلقه لاستیك بین رانندگان توزیع شده كه بسیار كم است چون سالانه نیازمند ۱۳۰ هزار حلقه لاستیك هستیم. با وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال مذاكره ایم تا آخر سال ۳۰۰ هزار حلقه لاستیك بین كامیون داران توزیع شود.
وی درباره رسیدگی به تخلفات شركت های حمل و نقلی اظهار داشت: سازمان راهداری تا پیش از این اختیار جریمه و پلمب كردن شركت های حمل و نقلی را داشت كه توانسته ایم اجازه این فرایند را در دستگاه های نظارتی دریافت نماییم. هم اكنون این اختیار را داریم شركت متخلف را جریمه یا در صورت تكرار پلمب نماییم.
معاون وزیر راه در مورد صدور مجوز خدمات رفاهی اظهار داشت: برای محورهایی كه صرفه اقتصادی داشته باشد و طرح عرضه شده از جانب سرمایه گذار اجرایی باشد مجوز خواهیم داد.
به گفته حسن نیا ۱۵۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده ها شناسایی شده كه برای اصلاح این نقاط حادثه خیز دو هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است. بدین منظور با استانداری ها مذاكراتی داشته ایم تا ۵۰ درصد اعتبارات لازم برای رفع نقاط حادثه خیز را تامین كنند و ظرف سه سال مقرر است این ۱۵۰۰ نقطه را اصلاح نماییم.
وی درباره ارتقای ایمنی جاده ها هم اظهار داشت: برای ایمنی راه ها دو رویكرد داریم كه یكی حفظ ایمنی موجود مانند نصب گاردیل ها و حفاظ های جانبی و دیگری توسعه ایمنی راه هاست كه این دو را باوجود افزایش سالانه ۱۰ درصد در تعداد خودروها ادامه خواهیم داد.
معاون وزیر راه درباره افزایش تلفات جاده ها اظهار داشت: سال قبل ۱.۷ درصد به تعداد كشته های جاده ای و امسال حدود ۳ درصد افزوده شد كه باید این روند افزایش كشته ها متوقف شود بدین منظور باید برنامه هایی را برای كاهش حوادث جاده ای با همكاری سایر دستگاه های ذیربط در دست اجرا داریم.
وی تصریح كرد: سالانه ۴۰۰ هزار دستگاه خودروی باری سنگین از مرزهای كشور ترانزیت می گردد.

1397/09/27
14:35:35
5.0 / 5
5111
تگهای خبر: اقتصاد , اقلام , بیمه , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار