ستاری اعلام كرد

پشتیبانی از فعالیتهای منتهی به ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی

پشتیبانی از فعالیتهای منتهی به ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی آچار: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان این كه مشكل اصلی كشور در ارتباط با گیاهان دارویی، فقدان صنایع تبدیلی است، اظهار داشت: از فعالیت هایی كه منجر به تأسیس صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی شود، حمایت می نماییم.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، سورنا ستاری در نشست خبری در ایلام در پاسخ به سوال ایسنا درباره پشتیبانی از احداث زیست بوم فناوری گیاهان دارویی در جهاد دانشگاهی استان، اظهار نمود: یكی از حمایت های اساسی ما از محصولات بیوتكنولوژی است و بیشترین حمایت و توجه كشور در این زمینه است.
وی با اشاره به اینكه آنچه موجب رونق این حوزه می شود، پول به تنهایی نیست بلكه محیط است، اشاره كرد: برای این كه كسب و كار رشد كند، باید محیط لازم احداث شود و استارتاپ شكل بگیرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اشاره كرد: مشكل اصلی كشور در ارتباط با گیاهان دارویی صنایع تبدیلی است نه كاشت، كه این گونه فعالیت ها به تأسیس صنایع تبدیلی كمك خواهدنمود.
ستاری اشاره كرد: نقش دولت در این زمینه احداث زیرساخت ها است و از مواردی كه راجع به گیاهان دارویی باشد، حمایت و از احداث رشته های جدید در این زمینه استقبال می نماییم.
ستاری اقدامات انجام گرفته در پارك علم و فناوری استان ایلام را خوب ارزیابی و ابراز امیدواری كرد كه سایت جدید بزودی در اختیار پارك استان قرار گیرد.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه پیشرفت های علمی ایران پس از انقلاب اسلامی با دوره طاغوت قابل مقایسه نیست، اظهار نمود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه ها و مراكز علمی پیشرفت های زیادی داشته اند و با حضور چهار و نیم میلیون دانشجو و اعمال سیاست های توسعه علمی، الان جایگاه علمی ایران در سطح منطقه و جهان اسلام اول است و ان شاءالله سال آینده جایگاه علمی ایران با یك رتبه صعود به جایگاه پانزدهم جهان ارتقا خواهد یافت.
ستاری اضافه كرد: با ورود شركت های دانش بنیان و پارك های علم و فناوری به محیط دانشگاه ها، این مراكز علمی به مركز تحولات علمی همراه با اشتغال و درآمدزایی تبدیل گشته اند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با ابراز خرسندی از تأسیس شركت های شتاب دهنده در استان ایلام، اظهار داشت: الان ۶۰ شتاب دهنده در كشور فعال می باشند و صاحبان ایده و شركت های دانش بنیان با دریافت وام كم بهره با حمایت این شتاب دهنده ها كسب و كار خودرا راه اندازی كرده و توسعه می دهند.
ستاری در پاسخ به سوالی درباره جذب نخبگان خارج كشور، اظهار نمود: بیشتر از ۱۲۰۰ نفر از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به كشور بازگشته اند كه در پارك های علم و فناوری و شركت های دانش بنیان ایده های خودرا اجرایی می كنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینكه برای توسعه علم و فناوری باید محیط و بستر لازم آماده شود، اظهار داشت: مهیا شدن بستر لازم برای فعالیت استارتاپ ها، شركت های دانش بنیان و پارك های علم و فناوری تنها راه رشد علمی كشور و تبدیل علم به اشتغال، ثروت و درآمد است.




1397/11/10
01:13:35
5.0 / 5
5307
تگهای خبر: ارز , تكنولوژی , شركت , كسب و كار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار