قائم مقام وزیر صنعت اعلام كرد:
لزوم تغییر الگوی خرید مردم از حضوری به اینترنتی
به گزارش آچار قائم مقام وزیر صمت اظهار داشت: برای صنوفی كه به واسطه شیوع ویروس كرونا در كشور اسیب دیده و بی رونق شده اند، بسته تشویقی در نظر گرفته می شود.
به گزارش آچار به نقل از صدا و سیما، حسین مدرس خیابانی در حاشیه جلسه ستاد رونق تولید در سازمان صدا و سیما كه با حضور معاون سیما برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: برای صنوفی كه به واسطه شیوع ویروس كرونا در كشور لطمه دیده و بی رونق شده اند، بسته تشویقی در نظر گرفته می شود كه این بسته تشویقی شامل بخشودگی مالیاتی، معافیت و تخفیف بیمه اجتماعی و سهولت در پرداخت وام های بانكی است. الگوی خرید مردم به سمت خریدهای اینترنتی تغییر كند
وی اضافه كرد: همین طور با توجه به این كه امسال تصمیم گیری در حوزه تنظیم بازار، به صورت متمركز صورت گرفته و نقش اصلی با اصناف و واحدهای صنفی- تولیدی است، ممكنست بخش دیگر بازار به لحاظ ارائه خدمات و فروش كالاهایی خارج از حوزه كالاهای اساسی، گرفتار لطمه شده باشند كه بر این اساس، مهمترین كار برای رونق دادن به بخش لطمه پذیر این روزهای كسب و كارها، تغییر الگوی خرید مردم است.
مدرس خیابانی اشاره كرد: این تغییر الگوی خرید نیز با تقویت خرید اینترنتی و استفاده از فروشگاه های مجازی و تحویل كالا درب منزل امكان پذیر است و اگر الگوی خرید مردم با این تغییرات، متناسب با شرایط فعلی كشور شود؛ بطور قطع ركود كنونی كه در بعضی صنوف وجود دارد، از بین می رود؛ ضمن اینكه هم مردم مایحتاج خودرا تامین می كنند و هم اصناف ركود روزهای گذشته را جبران خواهند كرد.
پیشنهاد كاهش نرخ اینترنت برای رونق خریدهای اینترنتی و كسب و كار اصناف
وی اشاره كرد: در این میان، پیشنهاد كاهش هزینه اینترنت به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه داده شده تا بتوان مردم را تشویق به خرید اینترنتی كرد؛ چونكه این امر، هم در كاهش ترافیك و هم تقلیل آلودگی هوا موثر است؛ ضمن اینكه سفارش های پزشكی برای كاهش تردد در شرایط كنونی نیز محقق خواهد شد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تامین كالای اساسی مورد نیاز مردم برای شب عید اضافه كرد: هیچ كمبود كالایی در بازار وجود ندارد و تامین كالا بیشتر از نیاز انجام پذیرفته است؛ ضمن اینكه قیمت برخی كالاها نیز كه به واسطه شرایط فعلی افزایش پیدا كرده بود، حالا در حال بازگشت به شرایط عادی است.
ماسك در داروخانه ها نیز توزیع خواهد شد
مدرس خیابانی اظهار داشت: در چند كالا كه جزو سفارش های پزشكی برای پیش گیری از شیوع ویروس كرونا بود، قیمت ها هنوز بالا است و برخی سودجویی هایی صورت گرفته كه اساسا با پیگیری های انجام گرفته، نرخ آنها نیز به حالت عادی باز می گردد.
مدرس خیابانی با اشاره به كمبود ماسك در كشور گفت: تولید ماسك به میزانی كه پاسخگوی همه جمعیت كشور باشد در كشور صورت نمی گیرد و بدین سبب بطور طبیعی، تولید به انداز تقاضای معمول زمستان صورت پذیرفته و بعد از شیوع ویروس هم، باتوجه به میزان تولید كنونی، ماسك ها به سمت مراكز درمانی و بیمارستانی روانه شدند، اما هم اكنون، به تناسب افزایش تولیدی كه صورت گرفته و با تصمیم وزارت بهداشت، مقرر است ماسك در داروخانه ها هم توزیع شود.
وی اضافه كرد: تمام ظرفیت تولید داخل برای افزایش تولید ماسك باید به كار گرفته شده و با تغییر كاربری هایی كه حالا در بعضی واحدهای تولیدی صنعت نساجی صورت گرفته، الان خیلی از كارگاه های پوشاك و تولیدات صنعتی در حال تولید ماسك خانگی هستند؛ ضمن اینكه تعرفه واردات هم صفر شده تا برای تامین قسمتی از نیازهای ماسك n۹۵ و n۹۹، واردات صورت پذیرد.
برنامه ریزی برای فروش اینترنتی ماسك
قائم مقام وزیر صنعت اضافه كرد: تلاش می نماییم درباب ماسك هم، فروش اینترنتی و تحویل در درب منازل صورت پذیرد.
مدرس خیابانی اظهار داشت: شبكه توزیع ماسك در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی است و بااینكه تابحال تمركز بر روی بخش های درمانی بوده، اما ماسك هایی كه خارج از مراكز درمانی توزیع شده اند، ممكنست احتكار شده و از مسیر توزیع قانونی وزارت بهداشت خارج شده باشند.
وی درباب تامین مواد شوینده نیز گفت: هم اكنون ظرفیت تولید شوینده در كشور، سه برابر تولید فعلی است و برای تولید شوینده هیچ مشكلی وجود ندارد؛ ضمن اینكه تداركات لازم برای تامین نیاز كشور دیده شده؛ بطوریكه حتی صادرات نیز داریم.
همراهی بی نظیر رسانه ملی در جنگ نرم رسانه ای دشمن مدرس خیابانی با اشاره به نقش رسانه ملی در حوزه رونق تولید و بازرگانی نیز گفت: رسانه ملی همواره همراهی كاملی در حوزه بازرگانی داخلی و خارجی داشته و قدرت رسانه به شكلی است كه ابزار مدیریتی را تحت تاثیر قرار می دهد و رسانه ملی نقش مرجعیت دارد و هر جا كه وارد میدان شده بازار را به حالت عادی بازگردانه است و اساس جنگ نرم رسانه است.
منبع: آچار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب