معاون استاندار:

تعیین مالكیت هپكو، آذرآب و واگن پارس دغدغه استان مركزی است

تعیین مالكیت هپكو، آذرآب و واگن پارس دغدغه استان مركزی است به گزارش آچار مركزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مركزی بیان نمود: تعیین مالكیت سه صنعت بزرگ استان شامل هپكو، آذرآب و واگن پارس بزرگترین دغدغه استان است.


سعید فرخی امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست استاندار مرکزی با نماینده جامعه کار و تولید استان مرکزی با اشاره به دغدغه استان نسبت به تعیین مالکیت و واگذاری سهام سه شرکت هپکو، آذرآب و واگن پارس بیان نمود: پیرو همین دغدغه هر روز بررسی های لازم انجام می شود اما برخی پیچیدگی های حقوقی مانع کار می شود.

وی با اشاره به جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری با محوریت مشکلات شرکت هپکو و آذرآب که در آذرماه سال قبل برگزار شد، اظهار داشت: روند کار از دستور کار معاون اول رئیس جمهوری خارج نشده است اما سرعت کار پایین است، هرچند که استان پیگیری های لازم را دارد و شنبه همین هفته ملاقاتی با رئیس سازمان خصوصی سازی و وزیر صمت داشتم و خوشبختانه دستور واگذاری هپکو به ایمیدرو و واگن پارس به مپنا صادر گردیده است.

فرخی در مورد افزایش سرمایه شرکت آذرآب خاطرنشان کرد: تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی آذرآب تزریق نقدینگی است و راهکارهایی هم مطرح است؛ یکی از طریق ها افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است که به نظر میرسد دردی را دوا نمی کند و در قبال هپکو هم تجربه خوبی در این عرصه نداشتیم، همینطور افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مبحث دیگر افزایش سرمایه از محل فروش و مجدد خرید است که باید بررسی شود، اما آنچه مهم می باشد حکمی دادگاه بدوی است که در قبال آذرآب صادر گردیده است که نگرانی جدی در این راستا وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این حکم آمده است که سهامدار امکان فروش و تبدیل سهام را ندارد، همینطور آورده نقدی هم خطر آفرین خواهد بود، در مسافرت هفته گذشته معاون قوه قضاییه به استان مذاکراتی صورت گرفت تا رای این دادگاه بررسی شود به صورتی که بانک کشاورزی بعنوان سهامدار عمده با صدور ضمانت نامه و آورده نقدی مخالفتی نداشته باشد و از محل فروش درصدی از سهام و آوردن آن به مجموعه، گره گشایی صورت گیرد.

فرخی در مورد تولید و توزیع ماسک در استان بیان نمود: تا پیش از انتشار کرونا ظرفیت تولید ماسک در کشور روزانه 700 هزار عدد بوده است که با یک سوم ظرفیت هم فعالیت داشتند و با فعالیت گروه های جهادی این رقم به 2 میلیون عدد ماسک افزایش یافت در حالیکه نیاز سیستم بهداشت و درمان کشور روزانه یک میلیون ماسک است، اما با این وجود استان مرکزی عملکرد قابل قبولی در این راستا داشته است هرچند که هنوز کمبودهایی وجود دارد.

معاون استاندار خاطرنشان کرد: سال جاری سال جهش تولید است و امیدواریم بعد از عبور از کرونا بتوانیم با همکاری همه عوامل تولید جهش تولید را در کشور رقم بزنیم.




1399/02/09
13:26:44
5.0 از 5
3210
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بانك , پیچ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار