درآمدزایی در معادن آذربایجان غربی سنگ شده است

درآمدزایی در معادن آذربایجان غربی سنگ شده است آچار: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار نمود: هم اكنون 15 درصد درآمد معادن موجود در آذربایجان غربی می تواند در استان مدیریت شود كه رقم بالایی به حساب می آید اما بخشی از این درآمد به دلیل راكد بودن بعضی از معادن، محقق نمی گردد.


جعفر صادق اسكندری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: در آذربایجان غربی 805 واحد صنایع معدنی با اشتغالزایی 21 هزار و 737 نفر وجود دارد و عمده صنایع معدنی بزرگ موجود در این استان شامل صنایع استحصال طلا، نقره، جیوه و سیانور سدیم، صنایع سیمان، صنایع تولید آجر، صنایع تولید سفال، واحدهای شستشو و دانه بندی شن و ماسه، تولید آسفالت، تولید انواع محصولات بتنی و سیمانی و صنایع دانه بندی و فرآوری سیلیس است.
وی با اشاره به استخراج 192 نوع سنگ تزئینی از معادن استان بیان كرد: مرمر، مرمریت، تراورتن، كنگلومرا، چینی، گرانیت و بازالت همچون این سنگ ها به حساب می آید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار نمود: میزان ذخیره قطعی معادن در حال بهره برداری آذربایجان غربی 8.5 میلیارد تن و میزان استخراج اسمی معادن هم 97 میلیون تن بوده است.
اسكندری با اشاره به اقلام سنگ های صادراتی استان اضافه كرد: سنگ های تراورتن، چینی، گرانیت، مرمر و مرمریت به خارج از كشور صادر می گردد.
وی با اشاره به اینكه 43 فقره پروانه بهره برداری معادن طی سال قبل در این استان صادر شد و تعداد پروانه های این بخش به 471 مورد رسیده اضافه كرد: 59 فقره پروانه اكتشاف، 19 فقره گواهی كشف و 148 فقره پروانه برداشت موقت در آذربایجان غربی صادر شد.
اسكندری ادامه داد: با صدور پروانه های بهره برداری میزان اشتغال بخش معدن در آذربایجان غربی به بیش از 5350 نفر رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی تصریح كرد: معادن از ظرفیت های اقتصادی این استان به حساب می آید و با سرمایه گذاری مناسب نباید اجازه داد كه این منابع به صورت راكد یا نیمه تعطیل باقی بماند و به هدر برود.
اسكندری یادآورشد: طی سال قبل پنج هزار و 260 میلیارد ریال تسهیلات در اختیار 376 واحد راكد، نیمه فعال و طرح نیمه تمام صنعتی، كشاورزی، معدن و گردشگری قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی هم بر لزوم راه اندازی صنایع پایین دستی طلا در منطقه تكاب تصریح كرد.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، رضا حسینی در دومین جلسه شورای معادن استان كه در محل استانداری برگزار شد، بر ضرورت راه اندازی و توسعه صنایع پایین دستی طلا و كارگاههای فعال طلاسازی در منطقه تكاب تصریح كرد.
وی اضافه كرد: راه اندازی صنایع پایین دستی طلا در تكاب، علاوه بر تولید ارزش افزوده، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در منطقه را بدنبال خواهد داشت.
معاون استاندار با اشاره به اینكه تابحال از ظرفیت های معدنی استان به شكل بهینه استفاده نشده است، اضافه كرد: شورای معادن استان كه به ریاست استاندار تشكیل شده، بدنبال رفع موانع پیش روی توسعه فعالیت های معدنی و بسترسازی در برای استفاده بهینه از ظرفیت های معدنی استان است.
حسینی همینطور بر ضرورت آماده سازی بسته سرمایه گذاری برای بخش معدن استان تصریح كرد و اظهار داشت: جهت استفاده بهینه از پهنه های معدنی استان، بسته های سرمایه گذاری جهت عرضه به سرمایه گذاران باید آماده شود.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، فعال سازی معدن تیتانیم قره آغاج ارومیه و راه اندازی صنایع پایین دستی آن از دیگر موارد مورد تاكید معاون اقتصادی استاندار در این جلسه بود.



1397/03/22
13:55:57
5.0 از 5
6131
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار