صادرات كیوی تا ۱۵ مهرماه محدود شد آچار: صادرات كیوی از امروز تا ۱۵ مهر ممنوع می باشد و از این پس همه ساله از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه صادرات كیوی ممنوع خواهد بود.
كاهش هزینه تعمیر و نگهداری قطعات با تولید صنعتی نانورنگ های محققان كشور آچار: یكی از شركت های فناور در حوزه نانو با بهره گیری از فناوری نانو، رنگ های ضدخوردگی را در مقیاس صنعتی تولید و به بازار عرضه نموده است كه به قول آنها استفاده از این پوشش ها باعث كاهش هزینه های تعمیر و نگهداری قطعات در صنایع می گردد.
گزارش آچار به نقل از مهر؛ صدور مجوز تولید خودرو بدون خط تولید آچار: در حالی برای برخی شركتهای واردكننده كه با دریافت نمایندگی از خودروسازان چینی، مبادرت به واردات قطعات می كنند، مجوز تولید صادر می گردد كه آنها، مبادرت به تولید خودرو در یك كارخانه دیگر می كنند.
كفپوش اپوكسی آچار: امروزه شاهد افزایش روز افزون تعداد خودروها و وسایل نقلیه در سطح شهر هستیم به گونه ای كه گاهی تمامی افراد یك خانواده دارای خودرو شخصی می باشند.
عضو هیأت مدیره مجمع عالی كارگران ایران: حقوق كارگران جوابگوی هزینه های آن ها نیست آچار: عضو هیأت مدیره مجمع عالی كارگران ایران اظهار داشت: مشكلات كارگران در مبحث معیشتی جدی است و حقوق كارگران جوابگوی مخارج آن ها نیست.
گزارش آچار به نقل از مهر؛ گزارش تحقیق و تفحص از ستاد قاچاق همچنان در ابهام، كسی پاسخگو نیست آچار: علی رغم اتمام مهلت قانونی عرضه گزارش كمیته تحقیق و تفحص از مبارزه با قاچاق كالا و ارز به صحن علنی مجلس، پیگیری ها نشان داده است آخرین وضعیت گزارش فوق مبهم بوده واعضای كمیته هم پاسخگو نیستند.
كشنده هیوندای با فناوری سلول سوختی سال ۲۰۱۹ معرفی می گردد آچار: شركت هیوندای به انتشار تصاویری از كشنده در خصوص فناوری سلول سوختی خود اقدام نموده كه مقرر است در سال آینده ۲۰۱۹ میلادی معرفی شود.
مدیركل واردات گمرك؛ گمرك ترخیص بخشی از كالاها را آغاز كرد آچار: مدیر كل مركز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرك اظهار داشت: ترخیص بخشی از كالاهای موجود در انبارهای گمرك از امروز شنبه شروع شد.
تصمیمات جزیره ای دردستگاههای دولتی؛ توطئه برای واردات شیرخشك، شریعتمداری، حجتی را بی خبر گذاشت آچار: رئیس انجمن صنفی گاوداران با اشاره به اینكه دبیر انجمن لبنی در نامه ای به وزیر صنعت خواهان واردات ۲۵ هزار تن شیرخشك به كشور شده است، اظهار داشت: رونوشت نامه واردات به وزارت جهاد كشاورزی ارسال نشده است.
رئیس سازمان عشایری: عشایر نگران تامین نهاده های دامی نباشند آچار: رئیس سازمان عشایری كشور اظهار داشت: عشایر نگران تامین نهاده های دامی نباشند.