ضرورت نظارت جدی و مستمر اتاق های اصناف بر واحدهای تحت پوشش

ضرورت نظارت جدی و مستمر اتاق های اصناف بر واحدهای تحت پوشش به گزارش آچار رئیس پلیس نظارت بر اماكن عمومی تاكید كرد: اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی مربوطه باید نظارت جدی، مستمر و فراگیر بر واحدهای تحت پوشش داشته باشند و پلیس هم در این راستا همراه و پشتیبان آنها خواهد بود.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، سرهنگ صادق رضادوست اظهار نمود: به استناد بند (۱۴) از ماده (۴) قانون ناجا و آئین نامه اماكن عمومی مصوب هیئت وزیران، امر نظارت بر اماكن عمومی و صنوف به منظور جلوگیری از وقوع هرگونه تخلفات انتظامی و ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه و در جهت تأمین حقوق شهروندی در اماكن مزبور به عهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران "پلیس نظارت بر اماكن عمومی" گذاشته شده است.
رئیس پلیس نظارت بر اماكن عمومی اضافه كرد: این پلیس در اجرای وظایف قانونی محوله نسبت به انجام بررسی صلاحیت فردی متقاضیان، انتظامی و ترافیكی اماكن عمومی، صنوف و نظارت بر فعالیت آنها اقدام می كند و تالارهای پذیرایی هم بعنوان یكی از مصادیق اماكن عمومی از این مقوله مستثنی نبوده و تحت نظارت پلیس قرار دارند.
وی خاطرنشان كرد: برابر ماده (۱۲) قانون نظام صنفی، افراد صنفی موظفند پیش از تأسیس هر نوع واحد صنفی یا اشتغال به كسب و حرفه، نسبت به دریافت پروانه كسب از اتحادیه صنفی مربوطه اقدام نمایند و محل دایر شده به وسیله هر شخص حقیقی یا حقوقی كه پروانه كسب برای آن صادر نشده است و به عبارتی فاقد پروانه كسب می باشد، برابر ماده (۲۷) قانون نظام صنفی با درخواست اتحادیه و تأیید اتاق اصناف شهرستان، توسط نیروی انتظامی پلمب می شود.
سرهنگ رضادوست افزود: بدیهی است انجام این مهم از وظایف ذاتی اتحادیه های صنفی بوده و باید نسبت به شناسایی و هم ساماندهی واحدهای صنفی و هم نظارت مستمر بر فعالیت آنان اقدام و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، وفق مقررات و ضوابط برخورد كنند.
این مقام انتظامی با اشاره به تبصره (۴) از ماده (۲۷) قانون نظام صنفی، اظهار داشت: در صورت عدم شناسایی یا عدم درخواست پلمب واحدهای صنفی فاقد پروانه كسب توسط اتحادیه مربوط، اتاق اصناف شهرستان و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مكلفند واحدهای فاقد پروانه كسب را هم شناسایی و هم پلمب كنند.
وی ادامه داد: از طرفی برابر ماده (۱۷) قانون نظام صنفی كه می گوید افراد صنفی مكلفند قوانین و مقررات جاری كشور، همچون قوانین و مقررات صنفی و انتظامی را كه از جانب مراجع قانونی ذی ربط ابلاغ می شود، رعایت و اجراء كنند و در صورت عدول از مقررات و ضوابط ابلاغی، واحد صنفی متخلف برابر ماده (۲۸) قانون نظام صنفی و آئین نامه اجرایی آن كه به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت رسیده است، به صورت موقت از یك هفته تا ۶ ماه تعطیل می شود.
رئیس پلیس نظارت بر اماكن عمومی با استناد به ماده (۲۰) آئین نامه اماكن عمومی مصوب هیئت وزیران (اصلاحیه تاریخ۳۰/ ۰۴/ ۱۳۹۵)، تصریح كرد: برگزاری هر گونه مجالس جشن، عروسی و یا برنامه های فرهنگی و هنری همچون اجرای صحنه ای موسیقی و تئاتر، مشروط به داشتن مجوز از نیروی انتظامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد و كلیه متصدیان موظفند مراتب را حداقل ۴۸ ساعت پیش از برگزاری مراسم به ناجا اطلاع دهند.



1398/11/04
22:16:04
5.0 از 5
4644
تگهای خبر: تجارت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار