چرا طرح رجیستر قاچاق موبایل را از بین نبرد؟
رئیس انجمن واردكنندگان موبایل و لوازم جانبی با اعلان اینكه طرح رجیستری نتوانسته قاچاق گوشی را متوقف نماید اظهار داشت: علت اصلی این مشكل این است كه مسافر هنگام ورود به كشور مجبور نیست كالای خودرا اظهار و عوارض آنرا پرداخت كند، بلكه تا سه ماه بعد و حتی به صورت غیرحضوری می تواند موبایل را رجیستر كند.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، حسین غروی رام در نشست خبری انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اظهار نمود: دولت از تصمیم خوبی که درباره ممنوعیت گوشیهای بالای ۳۰۰ یورویی گرفته بود، به دلایلی همچون فشار قاچاقچی ها صرف نظر کرد. این در حالیست که در سه ماه نخست امسال برای واردات موبایل های بیش از ۳۰۰ یورو ارز تخصیص داده نشده، اما به محض این که این محدودیت شامل موبایل های مسافری هم شد، قاچاقچیان مقابل آن ایستادند.
وی ادامه داد: با اعلان اینکه با وجود افزایش قیمت ارز، حالا گوشی تلفن همراه اصلا گران نیست. قاچاقچیان با قاچاق گوشیهای بالای ۳۰۰ یورو بازار ارز را نیز بر هم زدند. پیشنهاد من این است که مردم با مراجعه به تعزیرات و بازرسی وزارت صنعت از این وضعیت شکایت و خواسته خودرا مطالبه کنند.
غروی رام با اعلان اینکه نیروهای امنیتی باید به این مساله ورود کنند، اظهار نمود: ما ادعا کردیم قیمت موبایل در بازار از همه جای دنیا ارزان تر است و این ادعا را اثبات کردیم. کافیست قیمت گوشی را در آمریکا با دلار ۲۲ هزارتومانی ضرب کنید. حتی در بعضی موارد گوشیهای ما ارزانتر نیز هست.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل با اشاره به اینکه برای گوشیهای بالای ۳۰۰ یورو که به شکل قاچاق وارد شده است نه خدمات بعد از فروش دارد نه از آن حمایت می شود، اشاره کرد: قاچاقچیان بازار موبایل را برهم می زنند. ما حالا واردات گوشی مسافری نداریم. گوشیهای زیادی به اسم مسافری قاچاق و رجیستر می شوند.
بگفته وی مشکلی که سبب شده موبایل هایی که بوسیله قاچاق وارد شده به شکل مسافری ثبت گردد این است که مسافر هنگام ورود به کشور مجبور نیست کالای خودرا اظهار و عوارض آنرا پرداخت کند، بلکه تا سه ماه بعد و حتی به صورت غیرحضوری می تواند موبایل را رجیستر کند. بدین سبب طرح رجیستری نتوانسته قاچاق گوشی را متوقف نماید، بلکه افراد گوشی را قاچاق و بعد از رجیستر کردن بدون گارانتی در بازار به فروش می رسانند.
غروی رام اشاره کرد که در این پروسه عده ای از قاچاق چیان اطلاعات افراد را می خرند یا به سرقت می برند تا برای واردات کالای خود استفاده کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب