تعیین تکلیف مالکیت نساجی مازندران طی روزهای آینده

تعیین تکلیف مالکیت نساجی مازندران طی روزهای آینده به گزارش آچار، مازندران مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت اظهار داشت: مالکیت کارخانه نساجی مازندران طی روزهای آینده تعیین تکلیف می شود.



"محسن گرجی" مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت امروز در میزگرد تخصصی توسعه صنعت نساجی پوشاک صنایع وابسته مازندران که در اتاق تجاری استان با حضور مسئولین استانی انجام شد با اعلان اینکه مازندران یکی از قدیمی ترین استانها در صنعت نساجی است که یک غنیمت شمرده می شود، اظهار داشت: باتوجه به مشکلات آبی استان مازندران، جذب سرمایه گذار در حوزه صنعت پوشاک و نساجی می تواند موثر باشد چونکه صنعت نساجی در برنامه هفتم توسعه به عنوان صنعت راهبردی معرفی گردید که یک فرصت مناسب برای این توسعه اقتصادیست.

وی اضافه کرد: دولت و مجلس به این نتیجه رسیدند که صنعت نساجی باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد پس وزیر صمت نگاه ویژه و راهبردی به این صنعت دارند.

این مسئول اشاره کرد: در برنامه هفتم توسعه وزارت صمت جهت ایجاد سند آمایش سرزمینی و تکمیل زنجیره تامین، ماموریت یافته است که باید به تصویب هیأت دولت برسانیم.

گرجی با اشاره به این که نگاه ما این است؛ همت های بالا منجر به اتفاق های بزرگ می گردد، اشاره کرد: چونکه استان مازندران هم صنعت خوبی دارد و هم مدیران خوب؛ بطوریکه در سایر استانها مدیران مازندرانی حضور شایان توجهی داشته و مایه افتخارند.

وی با بیان این که کارخانه نساجی مازندران طی روزهای آینده مالکیتش تعیین تکلیف می شود، و از تصرف مالک فعلی پس گرفته خواهد شد، اظهار داشت: مالک فعلی به وظایفش عمل نکرده؛ برای اینکه ظرفیت نساجی قائمشهر بالاتر از این است.

مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت با اظهار این که کارخانه های نساجی ناموس ما هستند و از این صنعت حمایت می نماییم، اضافه کرد: نگاه ما این است خدمت گذار صنعت هستیم و با تمام توان، ظرفیت ذهنی و جسمی تلاش می نماییم تا کارها در دفتر صنایع نساجی به بهترین شکل جلو برود و حداقل توقف ها را داشته باشیم.

این مسئول با اعلان اینکه بیشترین میزان ارز و سریع ترین اختصاص اعتبار در دفتر صنایع منسوجات پوشاک وزارت صمت اتفاق می افتد، تصریح کرد: هدف ما این است تعللی در راه کارخانه داران نساجی ایجاد نشود.

گرجی در ارائه آماری به گزارش دو سال اخیر این صنعت پرداخت و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷ درصد در واردات ماشین آلات پوشاک و نساجی بالا رفته است و ۳۸ درصد واردات ماشین آلات پوشاک در این بازه زمانی رشد داشته ؛همچنین در ۶ ماهه نخست امسال ۳۳ درصد افزایش واردات ماشین آلات داشتیم و ۲۵ درصد در واردات مواد اولیه نسبت به سال قبل رشد داشت.





منبع:

1402/09/15
14:19:52
0.0 / 5
258
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , صنعت , كارخانه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار