نمایشگاه CES ۲۰۲۴

حمایت روانی از فضانوردان ساکن مریخ با یک کلاه هوشمند

حمایت روانی از فضانوردان ساکن مریخ با یک کلاه هوشمند آچار: شرکت فرانسوی کوریود اسپیس (Coreod Space) ادعا می کند که کلاه واقعیت مجازی آنها معروف به «مسافر آژانس فضایی» عصر جدیدی از ذهن آگاهی فضایی را شروع خواهد نمود و به آرامش فضانوردان در سفرهای طولانی فضایی کمک می نماید.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، یکی از چالش های بزرگ فرستادن انسان به مریخ، اطمینان از حفظ سلامت جسمی و روانی آنها خواهد بود.
این کار آسانی نیست. با استفاده از فناوری های موجود، ناسا تخمین می زند که سفر انسان به مریخ حدودا هفت ماه زمان ببرد. زمانیکه به آنجا برسند، منزوی ترین انسان های تاریخ خواهند بود و امکان دارد یک یا دو سال زمان ببرد تا زمین و مریخ به اندازه کافی برای سفر بازگشت، به هم نزدیک شوند.
در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۲۴، استارت آپ فرانسوی کوریود اسپیس کمک جدیدی را برای حفظ سلامت روان فضانوردان معرفی نمود که می تواند به فضانوردان کمک نماید تا در انزوای اکتشافات اعماق فضا مقاوم بمانند.
طبق یک بیانیه مطبوعاتی، کلاه حقیقت مجازی «مسافر آژانس فضایی» (SAT) از هوش مصنوعی جهت کمک به فضانوردان در مأموریت های فضایی برای بقا و شکوفایی استفاده می نماید و این کار را با تحریک عملکردهای شناختی و روانی انجام می دهد.

عصر جدیدی از ذهن آگاهی فضایی
طراحی کلاه ایمنی تلفیقی از هوش مصنوعی و حقیقت مجازی است تا فرآیند درمانی حقیقت مجازی را برای فضانوردانی که بسیار دور از خانه هستند عرضه نماید.
این شرکت می گوید این سیستم می تواند در هر کلاه حقیقت مجازی ادغام شود و با هر کاربری سازگار است و برای همه محیط های ایزوله، محدود و شدید مناسب می باشد.
این شرکت مشخصات کمی را فاش کرده است. با این وجود، دکتر الیز جیبز (Elise Jabes)، مدیر عامل و بنیانگذار کوریود اسپیس، در مصاحبه با یورونیوز گفته است: گام اصلی و بزرگ ما اینست که درحال آماده سازی هوش مصنوعی بعنوان روانشناسی برای فضانوردان مریخ هستیم.
این یک خواسته بزرگ است، چونکه روانشناسی یک رشته ذاتی انسانی است که امکان دارد در مقابل افزایش راهکارهای هوش مصنوعی مقاوم باشد. با این وجود، در فضا، درمانگر هوش مصنوعی امکان دارد تنها چاره باشد و امکان دارد تنش ها را کم کند و به فضانوردان در تعامل با همان مجموعه کوچکی از اعضا کمک نماید.

کلاه فضایی حقیقت مجازی با هوش مصنوعی
این شرکت می گوید نرم افزار آنها بر مبنای ۱۰ سال مطالعات عصب روان شناختی انجام شده در لابراتوار عصبی روان شناسی فضایی (LIRNAS) وابسته به این شرکت، بوجود آمده است.
هدف کلاه حقیقت مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی، تثبیت ذهن و احساسات از راه درمان های دیجیتالی شخصی سازی شده است.
آزمایش ها در فضاهای شبیه سازی شده بهبود ۴۲ درصدی خواب، کاهش ۴۵ درصدی اضطراب و استرس و ۳۷ درصد بهبود در آرامش ذهنی را نشان داده است.
در بیانیه این شرکت، دکتر الیز جیبز توضیح داد: بعد از بیشتر از ۱۰ سال تحقیق و آزمایش در زمینه روانشناسی، ما خوشحالیم که حقیقت مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی خویش را راه اندازی می نماییم که به فضانوردان کمک می نماید با مدیریت استرس و بهبود شرایط، مدت زمان بیشتری در فضا بمانند. عملکردهای شناختی در زیستگاه های کوچک و منزوی صورت می گیرد. اطمینان از موفقیت و ایمنی مأموریت ها، از زمین تا ماه و مریخ خیلی مهم است.
کوریود اسپیس، نخستین سازمانی نیست که استفاده از هوش مصنوعی در فضا را پیشنهاد کرده است. سال گذشته، ناسا اعلام نمود که درحال بررسی ایده توسعه سیستمی است که به فضانوردان اجازه می دهد از یک رابط زبان طبیعی مانند چت جی پی تی در ایستگاه مداری دروازه ماه خود استفاده نمایند.




منبع:

1402/10/22
14:33:24
0.0 / 5
231
تگهای خبر: دیجیتال , راه اندازی , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار