صدور ۷۵۰ هزار شناسه کالا برای قطعات یدکی خودرو
به گزارش آچار، یک مقام مسئول اظهار داشت: تا حالا بالاتر از 750 هزار شناسه کالا در عرصه قطعات یدکی صادر شده و میلیاردها کد رهگیری بر روی این قطعات نصب شده است.
به گزارش آچار به نقل از مهر، حمید محله ای، مدیرکل دفتر آماد و خدمات تجاری وزارت صمت در گردهمایی ملی زنجیره ارزش قطعات خودرو اظهار داشت: در این سال ها پیشرفت های مهم در نظام شناسایی و رهگیری قطعات یدکی خودرو داشته ایم.
وی اضافه کرد: باتوجه به تنوع برندها، مدل خودرو ها و تعدد قطعات یدکی، پروسه شناسه گذاری یکی از دشوارترین بخش های این حوزه بوده که با همکاری اتحادیه های صنفی و فعالان این صنعت، موفق شدیم شناسه های کالا را برمبنای شماره فنی صادر نماییم.
محله ای اضافه کرد: تا حالا بالاتر از ۷۵۰ هزار شناسه کالا در عرصه قطعات یدکی صادر شده و میلیاردها کد رهگیری بر روی این قطعات نصب شده است. طبیعی است که در اجرای چنین طرح گسترده ای برخی ایرادات و چالش ها وجود داشته باشد.
محله ای اشاره کرد: ما این ایرادات را با آغوش باز می پذیریم و از اتحادیه های مرتبط و تولیدکنندگان درخواست داریم برای پالایش دقیق تر داده ها و ارتقا کیفیت اجرای طرح، همکاری بیشتری داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت تفکیک دقیق اطلاعات و بروزرسانی آنها تاکید کرد: در صورتیکه بتوانیم داده ها را به درستی تمیز و ساماندهی نماییم، زنجیره توزیع و نظارت نیز واکسینه خواهد شد و امکان مقابله مؤثر با عرضه قطعات جعلی فراهم می شود.
محله ای دو محور کلیدی در عرصه قطعات یدکی را بیان کرد و اظهار داشت: قطعات یدکی از دو منظر قابل بررسی هستند؛ نخست تامین قطعات یدکی مورد نیاز خطوط تولید خودروسازان، که فرآیندی بسیار حساس و دقیق است و دوم، تامین قطعات یدکی برای خدمات بعد از فروش، که در طول سال ها مصرف می شود و مشکلات مختلفی در این بخش وجود دارد که نیازمند بررسی و ارائه راهکارهای تخصصی است.
وی اظهار داشت: وزارت صمت آماده همکاری با فعالان زنجیره قطعات خودرو در راستای رفع چالش ها و بهبود زیرساخت های نظارتی و توزیعی است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب