واردات یک میلیون تن کالای اساسی از مناطق آزاد به کشور

واردات یک میلیون تن کالای اساسی از مناطق آزاد به کشور به گزارش آچار، یک مقام مسئول از ورود بیشتر از یک میلیون تُن کالای اساسی به کشور از راه مبادی ورودی مناطق آزاد در بازه زمانی ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ اطلاع داد.



به گزارش آچار به نقل از دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مجید حبیبی سرپرست ریاست حوزه دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی از ورود بالاتر از یک میلیون تُن کالای اساسی به کشور بوسیله مبادی ورودی مناطق آزاد در بازه زمانی ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ آگاهی داد و ضمن اشاره به نقش مناطق آزاد در مدیریت شرایط حساس کشور اظهار نمود: در این بازه زمانی، مناطق آزاد فراتر از یک ظرفیت اقتصادی، به بازوی عملیاتی دولت در مدیریت مرزها و پشتیبانی لجستیکی تبدیل گشته اند و سهم مهمی در حفظ پایداری زنجیره تامین بازی کرده اند.
حبیبی اضافه کرد: اقلام واردشده شامل گندم، برنج، روغن، حبوبات، شکر، چای، گوشت قرمز و نهاده های دامی همچون کنجاله سویا، ذرت و جو بوده که مجموعا یک میلیون و ۷۵ هزار و ۲۱۹ تُن را شامل می شود و مستقیما وارد چرخه تامین غذایی کشور شده است.
وی با تاکید بر ضرورت کاهش فشار بر زنجیره تامین خاطرنشان کرد: تسریع در ترخیص کالا و استمرار جریان تجارت، نقش کلیدی در تامین امنیت غذایی و ثبات بازار ایفا می کند.

منبع:

1405/02/19
03:26:21
0.0 از 5
113
تگهای خبر: اقتصاد , اقلام , بازار , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار

با سایت آچار، ابزار مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید و از آخرین اخبار صنعت مطلع شوید. آچار، مرجع جامع ابزارآلات و اخبار صنعت