اطلاعیه جدید شورای رقابت در رابطه با پیش فروش خودرو های مونتاژی

اطلاعیه جدید شورای رقابت در رابطه با پیش فروش خودرو های مونتاژی آچار: شورای رقابت با صدور اطلاعیه ای ضمن شفاف سازی دامنه شمول مصوبه 836، راه را بر افزایش قیمت خودسرانه قراردادهای پیشین خودرو های مونتاژی بست.



به گزارش آچار به نقل از مهر، امروز دوم خردادماه، شورای رقابت در اطلاعیه ای تصریح کرد: «پیرو استعلامات مکرر در مورد دامنه شمول مصوبه ۸۳۶ هشتم اردیبهشت ۱۴۰۵ بر مبنای ملاک عمل نبودن مصوبه ۴۷۳ در مبحث پیش فروش خودرو های مونتاژی، مصوبه ۸۳۶ شامل افرادی می شود که تاریخ انعقاد قرارداد آنها بعد از ابلاغ مصوبه باشد.»




در واقع طبق این مصوبه جدید خودروسازان مونتاژی اجازه نخواهند داشت برای قرارداد خودروهایی که تا قبل از تاریخ هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ منعقد شده باشد، مصوبه ۸۳۶ را اعمال کنند و میزان افزایش قیمت احتمالی در زمان تحویل بر مبنای نسبت پیش پرداخت مشتری محاسبه خواهد شد؛ یا به بیانی دیگر قیمت خودرویی که مشتری در زمان ثبت نام و بعنوان پیش پرداخت، به خودروساز پرداخت کرده است، از تورم یا افزایش قیمت احتمالی در امان بوده و تنها بخش باقی مانده قیمت خودرو مشمول تورم خواهد شد.


گفتنی است، طبق مصوبه ۴۷۳ که در تاریخ مرداد ماه سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد؛ در صورتیکه مراجع ذیصلاح با پیش فروش خودرو موافقت کنند، میزان افزایش قیمت احتمالی در زمان تحویل بر مبنای نسبت پیش پرداخت مشتری محاسبه می شود با این وجود شورای رقابت چندی قبل مصوبه ۸۳۶ را ابلاغ نمود که در آن تأکید شده بود: «با توجه به تغییرات قابل ملاحظه در شرایط اقتصادی کشور و تغییرات ناگهانی و قابل ملاحظه نرخ ارز، وابستگی بالای تولید خودرو های مونتاژی به ارز و ضرورت تغییر دامنه شمول مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت، مصوبه اخیرالذکر و اصلاحات بعدی آن از تاریخ ابلاغ این مصوبه، در مبحث پیش فروش خودرو های مونتاژی ملاک عمل نخواهد بود.»


بطور خلاصه به گزارش آچار به نقل از مهر، امروز دوم خردادماه، شورای رقابت در اطلاعیه ای اشاره کرد: پیرو استعلامات مکرر در مورد دامنه شمول مصوبه ۸۳۶ هشتم اردیبهشت ۱۴۰۵ مبنی بر ملاک عمل نبودن مصوبه ۴۷۳ در مبحث پیش فروش خودروهای مونتاژی، مصوبه ۸۳۶ شامل افرادی می شود که تاریخ انعقاد قرارداد آنها پس از ابلاغ مصوبه باشد. در حقیقت طبق این مصوبه جدید خودروسازان مونتاژی اجازه نخواهند داشت برای قرارداد خودروهایی که تا پیش از تاریخ هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ منعقد شده باشد، مصوبه ۸۳۶ را اعمال کنند و میزان افزایش قیمت احتمالی در زمان تحویل مبنی بر نسبت پیش پرداخت مشتری محاسبه خواهد شد؛ یا به بیانی دیگر قیمت خودرویی که مشتری در زمان نام نویسی و به عنوان پیش پرداخت، به خودروساز پرداخت کرده است، از تورم یا افزایش قیمت احتمالی در امان بوده و تنها بخش باقیمانده قیمت خودرو مشمول تورم خواهد شد.
1405/03/03
16:34:58
0.0 از 5
114
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تولید , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار

با سایت آچار، ابزار مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید و از آخرین اخبار صنعت مطلع شوید. آچار، مرجع جامع ابزارآلات و اخبار صنعت