پژوپارس ۶۴۰ میلیون تومان شد

پژوپارس ۶۴۰ میلیون تومان شد به گزارش آچار، قیمت خودرو های کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.


به گزارش آچار به نقل از خبر آنلاین، بازار خودرو های کارکرده همچنان یکی از فعال ترین بخش های معاملات خودرو در کشور است و خریداران برای فرار از هزینه بالای خودرو های صفر، بیشتر از گذشته به این بازار روی آورده اند. در این بازار، سن خودرو، میزان کارکرد، سلامت بدنه و وضعیت فنی مهم ترین عوامل تعیین کننده ارزش هر خودرو هستند و حتی تفاوت جزئی در وضعیت بدنه می تواند فاصله قابل توجهی در قیمت بوجود آورد.
اقتصادآنلاین نوشت: بر مبنای آگهی های خودرو های کارکرده، پژو پارس مدل ۱۳۹۰ با ۱۶۰ هزار کیلومتر کارکرد و بدون رنگ با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان در بازار عرضه شده است. در مقابل، شاهین G مدل ۱۴۰۲ با تنها ۱۹ هزار کیلومتر کارکرد و خط وخش جزئی، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان قیمت دارد.
همینطور پراید صندوق دار مدل ۱۳۸۸ با ۲۲۰ هزار کیلومتر کارکرد و بدون رنگ با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان معامله می شود و در بین خودرو های این لیست، ارزان ترین گزینه شمرده می شود. دنا معمولی مدل ۱۳۹۴ هم با ۲۵۰ هزار کیلومتر کارکرد و یک لکه رنگ، یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
بطور خلاصه در این بازار، سن خودرو، میزان کارکرد، سلامت بدنه و وضعیت فنی مهم ترین عوامل تعیین کننده ارزش هر خودرو هستند و حتی تفاوت جزئی در وضعیت بدنه می تواند فاصله قابل توجهی در قیمت بوجود آورد.
1405/05/17
10:53:58
0.0 از 5
3
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار

با سایت آچار، ابزار مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید و از آخرین اخبار صنعت مطلع شوید. آچار، مرجع جامع ابزارآلات و اخبار صنعت