رییس اتاق بازرگانی كرمانشاه خبر داد:

احتمال تعطیلی بازارچه مرزی شیخ صله كرمانشاه در ایام آینده

احتمال تعطیلی بازارچه مرزی شیخ صله كرمانشاه در ایام آینده آچار: رییس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و كشاورزی استان كرمانشاه از احتمال تعطیلی بازارچه مرزی ˮشیخ صلهˮ ظرف دو روز آینده اطلاع داد.


به گزارش خبرنگار ایسنا، كیوان كاشفی در نشست خبری امروز (19 بهمن ماه) در مورد وضعیت مرزهای استان با اشاره به حوادث كشور عراق، اظهار داشت: در چند سال اخیر شاهد رویدادها و اتفاقاتی در كشور همسایه خود بودیم كه این اتفاقات به طبع روی مرزهای كشور و بویژه مرزهای استان اثرگذار بوده است.
وی به تعطیلی چند ماهه مرز ˮپرویزخانˮ اشاره نمود وافزود: این مرز به تازگی به مدت چند ماه تعطیل شد و با فشارهایی كه آوردیم بالاخره این مرز باز شد، هرچند كه این بسته شدن دلایل امنیتی و سیاسی خاص خویش را داشت.
كاشفی اخطار داد؛ درحال حاضر بازارچه های ˮشوشمیˮ و ˮشیخ‎ صلهˮ در معرض خطر تعطیلی هستند.
وی اضافه كرد: خوشبختانه با تلاش های بسیاری كه صورت گرفت مطمئن شدیم كه بازارچه ˮشوشمیˮ تعطیل نمی گردد، اما احتمال تعطیلی بازارچه ˮشیخ صلهˮ ظرف یكی دو روز آینده وجود دارد.
كاشفی خاطرنشان كرد: امیدواریم این اتفاق نیفتد، چون كه در صورت تعطیلی بسیار دشوار است كه بخواهیم دوباره آن را بازگشایی نماییم.
رییس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و كشاورزی استان كرمانشاه تصریح كرد: این امر به خاطر تحولات كشور عراق است، چون كه مقرر است مدیریت مرزهای عراق یكپارچه شده و در اختیار حكومت مركزی این كشور قرار گیرد و حكومت مركزی هم مقرر است این یكپارچگی را با عنایت به پروتكل های بین المللی انجام دهد و بر مبنای این پروتكل ها وجود سه مرز رسمی میان اقلیم كردستان با ایران كافی است و نیازی به وجود هفت تا هشت بازارچه مرزی نیست.
كاشفی تصریح كرد: تلاش ما این است با مذاكره و فشار، كاری نماییم كه مانع تعطیلی بازارچه های استان شویم.
با اعتبارات زلزله می توان 2 تا 3 درصد نرخ ˮبیكاریˮ استان را كاهش داد
رییس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و كشاورزی استان كرمانشاه در ادامه با اشاره به زلزله اخیر در استان، اظهار داشت: اگر مدیریت درستی داشته باشیم می توانیم از این تهدید زلزله یك فرصت عالی برای استان بسازیم.
وی اضافه كرد: پس از زلزله اخیر عملا مسئولی در نظام جمهوری اسلامی و كشور نبود كه سراغ كرمانشاه و مناطق زلزله زده نیامده باشد و اعتبارات بسیار خوبی به استان در جهت رفع این معضل تخصیص شد.
كاشفی خاطرنشان كرد: با اعتبارات تخصیص شده چنانچه بتوان مدیریت درستی اعمال كرد می توان نرخ بیكاری استان را دو تا سه درصد كاهش داد.
رییس اتاق بازرگانی استان كرمانشاه با بیان این كه كرمانشاه مشكلی در بحث زیرساختی ندارد، اظهار داشت: عمده مشكلات استان در بحث رفتاری و نرم افزاری است و اگر امروز فضای خوبی در زمینه كسب و كار نداریم، مشكلات ما عموما نرم افزاری و مدیریتی و رفتاری است.
وی اضافه كرد: اگر با مدیریت ناصحیح، اعتبارات در جای نامناسب هزینه شود و خروجی نداشته باشد عملا هیچ سودی از این اعتبارات نبرده ایم.
كاشفی خاطرنشان كرد: سفر مقام معظم رهبری به هر استان بركات بسیاری را به آن استان ها سرازیر كرده و رشد و پیشرفت و آبادی را برای آنها رقم زده، اما در كرمانشاه ما به خوبی نتوانستیم از بركات این سفر و اعتبارات بسیار آن استفاده نماییم.
وی اضافه كرد: اكنون كه اعتبارات خوبی به استان داده شده باید بتوانیم با مدیریت صحیح از آن برای رونق و توسعه و كاهش بیكاری استان به خوبی بهره بگیریم.



1396/11/19
13:12:09
5.0 از 5
6498
تگهای خبر: بازار , بازرگانی , صنعت , مرز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار